Katastrofa novega člana

Začel/a Hydraulic, December 09, 2007, 02:41:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

A si ocenil porabo glede na kazalec goriva? Ali si toliko natankal?

?e si ocenjeval po kazalcu goriva, lahko hitro fali? za nekaj litrov, saj je kazalec kar nenatan?en.

Sestrin ZX 1.6i je po mestu pil okrog 9L/100km (samo mestna vožnja)

Hydraulic

Ja u bistvu sem polno tankal potem pa delav test koliko časa se bom vozil v službo z tankom. Testa 100 prevoženih in tankanje pa ?e nisem poskusil. Po kazalcu gledam ja in se mi zdi da mora res malo mim kazat. Mali Ax ima ta kazalec do deci natan?no narjen vsaj pri meni. Tam je ?rtica 10 L pa ga ne boš ogoljufal tle pri tej ma?ini pa kazalec pada kr konstantno in pri 300km imam samo ?e 1 ?rtico pogonskega soka. Danes bom tankal in potem bomo videl....
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Hydraulic

Nop dejansko zverina spije cel rezervoar na 450 km!  Za tako porabo mu pa manjka kakšnih 50konji?ev in 400 kubature. Ker tako bi bil 2.0 motor z 140 konji. Potem se ne bi sekiral zarad porabe. Nekak se mi zdi, da kljub prizadevnaju in popravljanju bo šel na ve?no parkirišče k Binetu. Na 100km  ima ve? okvar kot Loebov dirkalnik. Sedaj bom pa gledal vrjetno za kakimi Hidravličarji, ironija je da imam oba avta za menjati Ax je odslučil svoje (nobene okvare 60.000 km) in  počasi se mu istekajo dnevi. Tesnilo glave je ?lo prednji amortizerji so zanič in zašela ga je napadat rja kot za stavo. Zx je pa sod brez dna za vzdrževanje.
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

garac

@hydraulic, ?e bi za tvoj stroj skrbela ekipa, ki skrbi za loebov dirkalnik, se tudi tvoj nebi tolko kvaril.

Sicer ne vem, ker sem bil v bolnički, ampak sodelavec ima dober AX, ki ga dobiš za drobi?, on je bo ali pa je ?e kupil novo corso. Registran je do oktobra.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Hydraulic

Ax je resnično dober avto za tako poceni vzdrževanje. Ampak je en problem...Jaz se komaj zba?em v Ax-a :) Mislem, tolko časa sem se vozil z njim vendar ko sem nabavil tega ZX-a se komaj ?e znam vsesti v tisto mi?nico. Je pa res da je avto ena a čeprav je majhen. Glede Loeba @garac pa ti kr pi?i njemu,da za prihodnjo generacijo mehanikov mu posodim Zx-a da se bodo pobje nau?il servisirat po koncu ?tudija ga bom pa nazaj uzel. Jaz bom imel tipi-top dirkalnik oni pa opravljeno prakso. Dobra kup?ija kaj pravi??

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

mislim, da je 93-94 letnik, siv, 1,1 ve? ti povem v ponedeljek. Deluje vse razen ?arnic v armaturki
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;28960Deluje vse razen ?arnic v armaturki

Lepo da ste mu pustili zopet nekaj za razkopavanje ... =)
Ce ne ga ziher ne bi vzel.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Hydraulic

?arnice v armturki je čist easy menjat sam so precej drage jaz sem dal 0.50 ? za komad...

Hydraulic

Sm mogel prav na svojo temo pogledat kako se menja pečico gretja, kr mam ta teden 2 za menjat....:emot22: