Avtomatsko preklapljanje zunanjih ogledal

Začel/a svd, December 02, 2007, 09:42:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

svd

:emot112:Ali kdo ve, ?e se da nastaviti, da se zunanja ogledala pri Picassoju model Exlusive preklopijo (zaprejo) ob zaklepu vozila in odprejo ob odklepanju vozila. Sedaj je to močno naredit ročno z gumbom za nastavitev ogledal, ko si ga obrnil v spodnji polo?aj. Najbolje bi bilo, ?e bi se dalo nastavit, da bi funkcija samodejnega preklopa ogledal funkcionirala ?e bi imel gumb nastavljen v spodnji polo?aj (ob zaklepanju vozila bi se ogledala preklopila in obratno). ?e gumb ne bi bil v spodnjem polo?aju pa funkcija samodejnega preklopa nebi delovala. Hvala za informacijo in nasvet!

Xandrej

To za zimo ni preveč gut saj lahko led v ogledalih povzroči zlom, odpoved ali kakorkoli ogledala kateri pa ni poceni ?e ni zavarovan...

hadei

Jp, sem isto pomislil kot XANDREJ. ?e boš imel v spoju led se zna zgodit precej draga ?koda, ker mehanizem ziher ne bo premagal ovire....to je led. Ziher je ziher.
mogoče je ravno iz tega namena narejeno, da to funkcijo opravlja? samo ročno. mogoče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ne ne funkcijo je priporo?ljivo pozimi izklopit kako pa se to naredi pa nimam pojma...

Xandrej

Ne ne funkcijo je priporo?ljivo pozimi izklopit. Se pravi lahko funkcijo izklopi? ali pa vklopi?. Kak pa se to naredi pa ne vem pokli?i na servis.

Jaz imam ?e skozi izklopljeno in tudi desni ?pegl izklopljen. Ko grem v garažo se mi mora preklopit samo levi ?pegel drugače nemorem noter. ?e bi se mi oba ni ?ans, da pridem v garažo kjer je močno samo rikverc.

raubsic

Zdravo
Imam XP Elegance Plus 110 HDI FAP in sem za doplačilo 500? vzel paket zaznavanja, kjer vključuje močnost poklopa ogledal. Tudi jaz sem mislil, da se bodo poklopila ko zaklene? avto. Pri prodajalcu sem se pozanimal in mi je dejal, da imam ročen poklop brez močnosti preprogramiranja, dejal pa je tudi, da ta močnost obstaja pri Exslusive, tako da povprašaj na servisu, ?e podpira to močnost tvoj softwer.