BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

@Citroenovc pomoje se ti nema? kj bat, ?e avto res stoji par mesecev pol pa j ?e upračanje... Se pravi d bx tud ni lih primeren de bi ga za oldiya mel, ki bi stal pol leta, pa pomladi spet malo peljal...

Sedaj vem ?e za dva, ki data vse motorje od bx v roku enega mesca(?e se ne proda) pretopit...
Hja, dougcajt mi je ja...

psihopat100posto

tega sem mislil ja, glede auspuha se ne sekiraj, se da zrihtat v MS za male pare na AMZS-ju vsak dan, 200km pa tudi ni tak daleč, če res kupuješ avto! :) evo če nimaš prevoza še to organiziram zate, se boš peljal v starem merđotu z 800Kkm in 8t nosilnostjo. :)
lp

Gox

@Micho ...

kako napreduje delo na GTi-ju?

michoBX

čakam na dobavo potrebnih rezervnih delov... motor se bo odpiral naslednji teden.

saxovts

kdaj pa dobiš dele??   zdaj enkrat se bodo ?e bati vzeli ven ti bom sporo?u kak napreduje

garac

saxoVts,vaju čaka ?e moj regulator višine, da ne pozabita slučajno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Deli naj bi bli u torek, verjetno ?e ne vsi. Teflone sem pa ?e dostavil, da se da glava porihtat.

saxovts

garač to se pa kar s fotrom zmen

evo tukajlele je pa pi?a pošla ena reža čisto majhna  to je 2 cilinder z leve

michoBX

Nekaj težav je z dobavo ojničnih ležajev, u ponedeljek zvem tudi kako je s kuplungo. Ostalo naj bi dobil do torka.

michoBX

Avto je doma, motor lepo prede - malo ?e kadi, ker je veliko vode v auspuhu... Jutri v akcijo, da porihtam elektroniko, zamenjam gume, ga operem, spucam znotraj.... Kuplungo bom menjal po novem letu enkrat...

saxovts

pa sprednja leva hidravli?na bunka je zanič   a si jemu dovol benciNaš?  ker je bil rezervar zlo prazen

michoBX

Bencina dost - sm ga prvas ?e 10 litru doto?u predn sdm spelu...

Ja bunke bom kar s tastarga pobrav, k so ble pol leta nazaj menjane... Bo ?e veliko dela, sm kj ?e?.

Citroenovc

Bunke na GTi in TGE se niti pod razno ne ujemajo - mislim ne ujemajo glede potrebnih lastnosti - zmontirač jih enostavno.
Za GTi moraš imeti "ta male", ki so tudi tr?e.
OK

LP
Primož

michoBX

Se mi zdi da so ?e sedaj kr take gor kot na TGE, sam so fu?. Bom kasneje ko bom porihtal kriti?ne zadeve, zamenjal tudi bunke z originalnimi...

rok.si

Potem pa vsaj zamenjaj obe bunki s TGEjevimi. Ker dve bunki lahko isto izgledata, imata isti pritisk, pa se kljub temu obNašata popolnoma drugače (razli?ni amortizerski del bunke, dize in du?ilke). Da bo vsaj enakomerno vzmeten na obeh straneh, ?e ?e ne pravilno.