Po nakupu XP

Začel/a cayzi, November 13, 2007, 03:10:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cayzi

Zdravo!

Mogoče se bo tole sližalo zelo bedno in bolano. Ampak me zanima kako se vi počutite ko kupite nov avto potem pa greste z njim na cesto, kjer se včasih bojite da ne boste fasali kakšnih kamenčkov v sprednjio havbo, da vam bo nekdo butnil v vrata, ko bo iztopal iz avta, da se bo umazal tepih, ko boste naložili ?toparja ko zunaj močno dežuje ali pa nalagate otroka iz peskovnika... :))

No sam imam nov avto, moram povedat da je to moj prvi nov avto, kupljen na kredit. Pa sem mislil da se bom bolje pocutil obenem pa mi je včasih kar malo slabo, ko ugotovim, da avto zgublja na ceni, se "uničuje" - obrablja jaz pa ?e vedno plačujem tiste obroke na mesec celih 6let...

Kako hitro se vam je zgodilo, ko ste kupili nov avto da je postal obu?kan zaradi vas ali drugih ali pa ste poškodovali notranjost tako ali drugače zaradi nalaganja raznih gajb na sedeže,... :))

lp

Xandrej

To se vedno zgodi ko kaj dragega kupiš pol pa a sploh rabiš a nisi malo prehiter bil ampak jebat ga 1x se živi treba si je privo??it kolikor se le da... Tak sem sam razmišljal pred enim tednom ko sem si plazmo kupil ... Kaj ?e? televizija pa filmi pa to pa kaj ?e? tak je...:BigThumbs:

garac

Prva praska najbolj boli. Odvisno tudi, od tipa človeka, sploh ?e si do avta prišel s kreditom, verjetno bolj pazi? nanj.
Se je ?e zgodilo, da avto niti iz salona domov ni prišel, ko jo je ?e skupil.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jerry

Citat od: Xandrej;23322To se vedno zgodi ko kaj dragega kupiš pol pa a sploh rabiš a nisi malo prehiter bil ampak jebat ga 1x se živi treba si je privo??it kolikor se le da... Tak sem sam razmišljal pred enim tednom ko sem si plazmo kupil ... Kaj ?e? televizija pa filmi pa to pa kaj ?e? tak je...:BigThumbs:

andrej pazi plazmo pred praskami in blatnimi otroškimi ?evelj?ki hehe
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Jerry

jaz tudi na starem gledam tako....?e si tak boš ostal tak....ampak zaradi tega ni potrebno otrokom težit ?e so blatni. Vse se popravi in očisti.

NA čimmanj prask

dvorjan

Mah, ce bos samo cakal, da se bo kaj zgodilo, se ti tudi bo. Meni so recimo avto ze prvi mesec pred blokom porajsali s kljucem po vratih. Tako pac je. Ljudje so budale ... Prej ko se nehas sekirati, manj sranja se ti dogaja.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Citat od: Jerry;23326andrej pazi plazmo pred praskami in blatnimi otroškimi ?evelj?ki hehe

Samo dal sem mogoče malo primerjave. Saj ti lahko tudi iz stene pade hudič ali pa bab vr?e v tebe kročnik pa se umakne? pa spet hin... He he...

Ja sranje je ?e ti avto po?ohajo pa kakrkoli najbolj boli?e ti ga drugi ampak kaj ?e? jaz se tudi sekiram pa probam avto vedno ob kako steno parkirat ali pa bol stran drugače itak imaš 500 jami? na vratih ko pridejo budale pa pune v tvoje vrate. nimaš kaj tak je in tak bo vedno.

cayzi

Citat od: Jerry;23327jaz tudi na starem gledam tako....?e si tak boš ostal tak....ampak zaradi tega ni potrebno otrokom težit ?e so blatni. Vse se popravi in očisti.

NA čimmanj prask

ne sej jim ne. :) otorci so pridni.

na ?ivce mi pa gre ker sem staknil ?e ene dve luknice v pleh pa sedeži so zelo občutljivi na razne odrgnine velurja. pa človek bi pričakoval če je nov avto da je tipi topi ... pa je vse zelo grdo za?ito.

da ne govorim da so mi menjali sedeže pa je isti pes. nekateri so bili ?e zelo poškodovani na velurju. sem kar rekel da naj mi dajo stare notr. potem pa so me ?e prepirčevali da se do zgladi ko se 5x usedež v avto. pa se ne... na enem sedežu imam majhno rajso na blagu pa se ?e vedno pozna. samo kaj če?... popolne sedeže lahko i?čem celo leto glede na to da sem videl da imajo druge nove XP ?e slab?e...

se bom moral sprijaznit s tem...

cayzi

hvala za tolažbo :)

ja nimaš kej. bolj ko paziš hitreje dobiš.

zgleda da se bom moral nekako psihičo pripravit na razne udrtine, itd...

najbolj boli ko je to zame kar precej denarja. ne predstavljam si tiste, ki nimajo denarja in si kupijo še dražji avto...

ma bo še... sej je samo pleh.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))

CitroX

Nobene praske na avtomobilu nisem naredil sam, pa jih je cel kup - predvsem jamic od p@#$%&, ki ne znajo odpirat vrat. Sem razmišljal, da bi jih dal popraviti, pa se sprašujem, ?e ima sploh smisel.
Je pa tako, da praseke bolijo tudi, ko je avto ?e malo v letih... mogoče pa bi ga moral kak v bunker skrit in pe? hodit. Bom razmislil...
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

lalan

Jest mam XP 5 let,(novo kupil ta krat) in je to pa? moj avto.In to za mene odtehta vse tvoje pomisleke....
2 Picassoja imamo

Jerry

Se mi je ?e zgodil, da sem sedel v avtu in pride baba zme?ana v svojega in buuum v moja vrata. Pogledam in velik ?rn flek gor. Poglejte kaj ste naredili. Ah to ni nič vzame rob?ek in za?ne drgnit, nekaj ji uspe dol dal pa pol neha....joj da nimam takega poklica, kaj bi ji naredu. Pa čez čas se neha? sikirat.
V končni fazi vse razumem da ti ga pobunkajo ko te ni zraven ampak ko si zraven pa ne morem razumeti. Sicer je pa tako, da da? avto kleparju popravit pa ti naredi ?e hujše kot je bilo. Res ne vem kako lahko vsak dela kar hoče.

hadei

Mmmm, ja. To pa poznam, ko je meni en pijani potnik na zadnjih sedežih naredil, ko je z po?teno močjo odprl vrata in seveda so se ustavila v mojih vratih. Mater mu....dlake so mi ?le po koncu. Samo kaj hudič, ko je bilo na pumpi.
[SIGPIC][/SIGPIC]