Povr?na izdelava Xsara Picasso

Začel/a cayzi, November 08, 2007, 11:38:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cayzi

sem novi lastnik xsare picasso. pa imam nekaj komentarjev na izdelavo. res da ni avto klase A ampak imam občutek da je vse skupaj sestavljeno "po francosko".

recimo to da imam na plehu neko napako, ki je sicer neopazna vendar vseeno moti glede na to da je avto nov in pa sedeži so tako skup se?iti kot bi to počel nekdo ki to dela prvič.

vse te drobne greške dajejo zelo slab občutek. veselje ob novem avtu in pa slabo voljo ko pogledaš take stvari. spodaj nekaj slikc kako povr?no so za?iti zadnji sedeži.

http://shrani.si/f/1D/Ke/1qNb5F9n/dsc00425.jpg
http://shrani.si/f/1D/Zo/3usLyM83/dsc00424.jpg

lp

hadei

Jp, se strinjam s tabo. Grdo izgleda. Seveda pa je sedaj stvar ?ivcev in časa, ?e se boš spustil v kaj.
Samo kako si to spljoh opazil?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

cayzi

dva kolega imata ok.

pa ne vem kako sedaj tu postopat. avto imam slab teden.

tu verjetno ni tako kot pa pri kaksem dvd playerju ki ga kar nazaj vrneš :(

hadei

načeloma ni neke razlike. Enostavno ti zamenjajo sedež z sedajim.
Ko boš uveljavil garancijo bodo naročili (morajo) nov del-v tem primeru sedež, ki ti ga bodo nato zamenjali.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cayzi

Citat od: hadei;22908načeloma ni neke razlike. Enostavno ti zamenjajo sedež z sedajim.
Ko boš uveljavil garancijo bodo naročili (morajo) nov del-v tem primeru sedež, ki ti ga bodo nato zamenjali.

ja pa misli? da bodo šli v to ali se bodo samo smejali?

meni je sori za nov avto to nedopustno in grdo.

pa se tista napaka na plehu, ki jo pa nisem uspel slikat zaradi noči je tudi precej nadle?na. tam pa verjamem da je edina močnost ?trihanje.

koliko časa imam za reklamacije? čas garancije?

lp

cayzi

avto drugače super teče in sem zelo vesel da imam dizla.

:Red-Wink:

ampak tole me kar malo slabi. sploh ker sem videl na ostalih modelih da to ni normalno. sem šel danes ?e v salon preverit. joj :AngelPray:

lp

hadei

Vztrajat moraš in to je to. Saj verjetno si bo kdo mislil ali celo rekel ("kaj komplicirač!), ampak....napako morajo odpravit. Kot sem ?e zgoraj napisal, pa je potrebno za določene stvari imet ?ivce in čas. Morač, dobesedno gnjavit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cayzi

Citat od: hadei;22911Vztrajat moraš in to je to. Saj verjetno si bo kdo mislil ali celo rekel ("kaj komplicirač!), ampak....napako morajo odpravit. Kot sem ?e zgoraj napisal, pa je potrebno za določene stvari imet ?ivce in čas. Morač, dobesedno gnjavit.

čas za zamenjavo imam v času garancije ali je za take stvari predviden krajši čas?? ker če potem to lahko uveljavim v roku 2 let kolikor je garancije potem se mine mudi.

hadei

Kot si napisal....vendar je vedno bolje prej kot kasneje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Ja. V bistvu je bolje da ti prej zadevo uredijo pa boš potem šel menjat. Sej uredil ti tako ali tako ne bodo takoj, ?e se mene kaj vpraša.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

cayzi

ima se kdo tako grdo za?ite sedeže ali sem res edinič

Lovro

Jaz bi šel čim prej tja. ?e boš šel "čez pol leta" bo te?je, ker se bodo spraševali, zakaj te "šele po pol leta" to moti.
Poleg tega te imajo sedaj ?e v sve?em spominu, kot kupca, ki je pravkar kupil avto pri njih.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

cayzi

tako zadovoljen pa ?e dolgo časa nisem bil.

danes so me klicali iz A-cosmos in mi obljubili nove sedeže v ponedeljek. Tudi tisto na plehu bodo uredili.

Vsaka čast trgovcu in trgovini A-cosmos za tako profi odnos.

:BigThumbs:

boga

Kaj je s temi sedeži, obljuba ali so tudi popravili
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

CAYZI...si hin?! Daj povej kako se je končala zgodba z reklamacijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]