Komplet prve pomoči za avtomobiliste

Začel/a deyo, November 07, 2007, 10:02:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali ste že kupili novo Prvo pomoè ?

a
6 (24%)
e
17 (68%)
e ne zanima
2 (8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

Glasovanje končano: November 07, 2008, 10:04:15 POPOLDNE

Gox

Danes sem videl v reklami, da je v Eurospinu prva pomoč za avtomobiliste v akciji za 9,99?.

LP
Goran

Citroenovc

Jaz sem jo dobil prek spleta za 10Eur (ker smo naročili ve? kom je bila ?e poštnina zastonj).

Mislim pa da je to nekdo (konkretno: Masterplast d.o.o. - a je to preimenovana Tosama?) fajn zlobiral pri vladajočih. "krasno" da ne paše v stare skupne etuije za trikotnik, ipd ...

Btw - kolk je pa komplet set prišel na Citro servisu?
OK

LP
Primož

garac

dva dni nazaj sem bral, da zakon ne bo stopil v veljavo s prvim januarjem, da je za 1x dovolj stara pp, ki pa mora biti brezhibna
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

V to brezhibnost ?teje tudi datum veljavnosti. Info za tiste, ki tega niste vedeli.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Stem da policist nima pooblastil da odpira ?katlo s prvo pomočjo... Pol je ubistvu useeno kakšno imaš - sam ?e hoče? sam sebi prav, naj ne bo prestara (potekli roki ipd.)
Hja, dougcajt mi je ja...

Jerry

Citat od: michoBX;25857Stem da policist nima pooblastil da odpira ?katlo s prvo pomočjo... Pol je ubistvu useeno kakšno imaš - sam ?e hoče? sam sebi prav, naj ne bo prestara (potekli roki ipd.)

ti pa mu moraš odpreti, ?e to zahteva...pa se pejt ?e se lahko greš
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

izi

Slovenci smo pa? ponični in se pustimo nategnit za vsakim vogalom.
IZI

hadei

Nobena juha se ne poje tako vro?a kot se skuha.......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Klemzy

mogoče koga zanima. Sem danes dobil to po mailu.

garac

moja prej?nja prva pomoč izvira iz leta 01 in je ?e povsem nedotaknjena, se bo pa? preselila v mehari, ker tista ki je sedaj noter je ?e bolj slaba. Moti me le, da tale nova ne gre v komplet z ?arnicami in trikotnikom. (žal)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/