Komplet prve pomoči za avtomobiliste

Začel/a deyo, November 07, 2007, 10:02:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali ste že kupili novo Prvo pomoè ?

a
6 (24%)
e
17 (68%)
e ne zanima
2 (8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 1

Glasovanje končano: November 07, 2008, 10:04:15 POPOLDNE

garac

No zdaj sem jo nabavil. 10,49? na pika kartico. škatla je prav ?torasta, ne vem kaj je potrebno, da je tako velika. In po novem je trden pvc, kar bi rekel, da je ok.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

Jast sem pa letos kupil novega Pablota, a bom moral zamenjati nov PP za nov PP? :ahh1:

hadei

Nekaj malega so o tem napisli v dnevniku Ve?er....
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

no ?e na škatli piše da je za avtomobiliste. A za traktor tudi obstaja? To bi rad videl
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Ve? kaj, verjetno piše za avtomobiliste, ker sem videl da obstaja tudi za motoriste.

Sem pa jo tudi sam nabavil. Kupil sem na Citroenu cel komplet z trikotnikom in rezervnimi ?arnicami + prvo pomoč. Vse skupaj pakirano v tisto rdečo vre?ko.

bramar

Sem vprašal v AMZS-ju, pa so mi rekli, da ?e dve leti dajejo v nove avtomobile ta pravo PP. OK bom pri?paral nekaj ?.

Gox

Citat od: garac;24028no ?e na škatli piše da je za avtomobiliste.

Obstaja tudi prva pomoč za motoriste :-) Jaz jo imam na skuterju, velikost škatle je cca 10 x 12 cm ... Upam da ne bomo mogli ?e te prve pomoči menjavat, ker ?e tale majhna komaj da mi gre v predal pod volanom skuterja.

LP

Jerry

Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

deyo

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo jaz jo imam. Dobil sem jo na servisu je pa hudič tak velik sem probal ?e gre v prej?ni etui pa ne gre ta, da ne ti??ite jo v nov etui...

Imam pa tak lep rdeč etui z prvo pomočjo, ?arnicami, brezrokavnikom, trikotnikom in seveda z nastavkom za varnostni vijak za kolesa z napisom Citroen spodaj pa Avto City. :emot112:

deyo

Citat od: deyo;24030Ve? kaj, verjetno piše za avtomobiliste, ker sem videl da obstaja tudi za motoriste.

Sem pa jo tudi sam nabavil. Kupil sem na Citroenu cel komplet z trikotnikom in rezervnimi ?arnicami + prvo pomoč. Vse skupaj pakirano v tisto rdečo vre?ko.

?e slika kompleta in mesto kjer je postavljena.

.

Jerry

Citat od: deyo;24050Ja Jerry, ta je pa taprava. Ugodi zakonu :)

Ja a ni dovolj:-)

upam, da jo nikoli ne potreboval pa ?e moram vsako leto novo kupit
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Gox

Preko spleta (mimovrste) sem nabavil tako prvo pomoč kot garač ... tisto za avtomobiliste ...

http://www.citroenar.eu/attachment.php?attachmentid=10484&d=1195763002

Cena 12? in nekaj centov. Staro prvo pomoč (me je kar malo sram da sem imel tako, ?e letnik 1992) sem pa pospravil doma v hobby delavnico. nikoli se ne ve kdaj kaj pride prav.

Je pa res ta škatla kar nekaj večja od ta starih PP.

Lp
Goran

Markolin

?e je na prvi pomoči napisan datum do kdaj je uporabna, velja tud po uvedbi novega zakona. Moja le letnik 2004, boh ve ?e je ?e v redu, jo moram prav pogledat, je pa škatla ista kot nova sam barve je druge, pa notri ima vse kar imajo nove????