Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frodo1

Takole pa zgledajo radarji v Franciji
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

zlikovski

Okrog gume namečejo in prižgejo.

gigo

No, ker smo pred časom imeli temo o zimskih voznih razmerah oz. potrebni opremi za vožnjo po snegu prilagam eno sliko. Druga slika je pa pohvala takim in podobnim voznikom.

P.S. Pa ne mi reč, da je x drive.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dyfan

Kadar vidim take slike, vedno posumim, da gre za šalo.

Ker so verige pravilno namontirane, se mi zdi, da tisti, ki je namestil verige,
ne more biti tak tehnični analfabet, da ne bi vedel, katera so njegova pogonska kolesa.
Predvidevam, da bi pri zelo netehničnem človeku (ženski?) bile tudi verige šlampasto nameščene.

Nisem še videl takega primera v živo, zato me zanima, če res obstajajo - ker res ne morem verjet.
Lep pozdrav!

Lovro

A nima bemfa serije 1 itak spredaj pogon?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

Noup, bmw1 ma tudi zadaj pogon, to je ena od kvalitet, ki jih poudarjajo v reklamah (The ultimate driving machine). Samo kaj, ko je the ultimate designer's fail tudi...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Lovro

Aha, torej majo vsi pogon na zadnja kolesa.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

pri novi seriji ena boš menda lahko izbiral med prednjim in zadnjim pogonom.
So pa pred časom spraševali lastnike, pa jih je bilo 3/4 mnenja, da imajo pogon spredaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Kako bo pa to izgledalo si pa ne znam predstavljati:
"oprostite, sem si premislil, raje bi sprednji pogon."
"Klaus, premakni menjalnik naprej, pa pogonsko odreži stran, je ne rabimo.":Hammer3:

Je pa po svoje logično, da bo pogon spredaj, bmw1 je bolj Golf za tiste, ki bi radi izstopali (moje mnenje), redko kdo zna peljati zadnji pogon v zelo mokri cesti, da snega ne omenjam...:funny34d:
"Watch this..."

dvorjan

Citat od: Jogador;148144redko kdo zna peljati zadnji pogon v zelo mokri cesti, da snega ne omenjam...:funny34d:

Ah, kje, v dobi elektronskih pomagal in armade tipal to ni nobena umetnost vec. Lucke na armaturi malce utripajo, pelje se pa se vedno suvereno.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Citat od: dvorjan;148146Ah, kje, v dobi elektronskih pomagal in armade tipal to ni nobena umetnost vec. Lucke na armaturi malce utripajo, pelje se pa se vedno suvereno.

Po naših krajih marsikomu ne pomagajo lučke, če ceste niso povsem splužene...
"Watch this..."

gigo

Citat od: dyfan;148137Kadar vidim take slike, vedno posumim, da gre za šalo.

Ker so verige pravilno namontirane, se mi zdi, da tisti, ki je namestil verige,
ne more biti tak tehnični analfabet, da ne bi vedel, katera so njegova pogonska kolesa.
Predvidevam, da bi pri zelo netehničnem človeku (ženski?) bile tudi verige šlampasto nameščene.

Nisem še videl takega primera v živo, zato me zanima, če res obstajajo - ker res ne morem verjet.

Zadnjič ko je bil prometni infarkt v naših koncih se je to in še več dogajalo pred mojimi očmi.

P.S. Predstavljaj si moškega kateri pozna samo propelrje in skoči na pomoč ženski pri montaži verig na novem fičotu. Rezultat je fotografija zgoraj. Jaz v mojem življenju še nisem videl ženske stavit verige na kolesa. Ti?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

To bi itak morali sknit. Pri vseh obvezno zimske gume ter obvezno ketne če bi kje naredil pizdarijo pač plačaš ko žuti... Oni ko pa ma BMW pa naj še z X drive plača pa bo šlo ki češ!

Zeko124

Citat od: Jogador;148149Po naših krajih marsikomu ne pomagajo lučke, če ceste niso povsem splužene...

Se strinjam :). Zadnjič v snegu sem na cesti opazil samo 2 BMWja (pa sem se peljal kar dobro kilometrino), eden je imel verige (pravilno) zmontirane, eden se je pa ko po jajcih peljal :). Jaz sem pa s svojimi zimsko-letnimi Dunlopkami s kakih 5mm profila veselo kopal dalje =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ta je še bolj nor kot jaz ... 5,10 metra dolžine ...  :BigThumbs: