Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Lovro

Èe je to ona s F tablicami, smo jo že pred leti komentirali in opazovali. Bila je parkirana v Portorožu ob cesti, nasproti hotela Slovenija.
Takrat se mi zdi, da je nekdo napisal, da jo lastnik uporablja za neke vrste skladišče.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

zlikovski

andraž

dvorjan

Kako resis zadevo, ce ti odpove kljucavnica, ki stane XXX evrov? Preprosto ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Tole sem pa prejsnji teden v ZDA dozivel. Ob narocilu hrane dobil postavek, ki je zacel besno utripati rdece, ko je bila moja jed pripravljena. In ne, ne gre za kar neko beznico, temvec eno izmed restavracij v sklopu hotela Venetian. =)

dvorjan

Pri nas pivo, na drugem koncu sveta pa ...

Jogador

Grem stavit, da naš izdelek vseeno bolj osveži, sploh če je pravilno serviran =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

alesz

gigo

Se mi je zdelo, da ni radar..
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gigo

Tale pa zgleda je še cela. Prispela na tržaški pomol.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

frodo1

Tu pa kar naenkrat zmanjka ceste, pa vprašanje če sploh bo kdaj in zakaj so delali most, niti mi ni jasno kam bi naj peljala cesta :Hammer3:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gregor

Citat od: dvorjan;134366Kako resis zadevo, ce ti odpove kljucavnica, ki stane XXX evrov? Preprosto ...

Enostavna rešitev. :-)
 Drugače je pa tole carinska plomba.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dvorjan

Citat od: gregor;134710Drugače je pa tole carinska plomba.

Uf, na tole pa sploh pomislil nisem. =)

bramar

Uh, me že dolgo ni bilo tu gor. Nekako nisem prišel do tega. Tokrat pa dodajam zanimivo sliko našega soseda, ki je vedno tako vesel kadar se vsede v svojega citroja ...:emot68: