Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Te pa se pri nas menijo za gnečo pa dobivamo neke kazni za onesnaženo okolje v slovenij??? Pa to še ajnštajn ne razume.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

bramar

Gox

Še nekaj zanimivosti ...

največji www naslov citroenarja na svetu ... na Omaha Beach v Normandiji ... :take_picture:

Zadnja fotografija >>> Kateri Bigfooti pa so tukaj hodili?

vinotoc

Citat od: Gox;107730Zadnja fotografija >>> Kateri Bigfooti pa so tukaj hodili?
Ne vem, ampak A: platfus do amena, noge te morajo boleti kot mene. Rabiš ortopedske vložke. B: na pravi poti da postaneš A! C: OK
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Lovro

Vinotoč, če je možno, čevlje dol, pa poleti čim več bos hodi (čim več po prstih) - pomaga, da se ga znebiš ali vsaj olajšaš platfus.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vinotoc

Citat od: Lovro;107773Vinotoč, če je možno, čevlje dol, pa poleti čim več bos hodi (čim več po prstih) - pomaga, da se ga znebiš ali vsaj olajšaš platfus.
Saj hodim, potem pa po vasi govorijo: Tojk so škrt, da še na čevljih šparajo..... :Hammer3:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Gox

Prvič sem videl na Audiju kos citroena :)

Oznaka 16V , kot jih imamo na Saxo-ju VTS, pa Zx-u ...

Gox

Malo poletja ...

Avto na parkingu ... pa je kazalo 40 že ... po 15minutah vožnje se je temp. ustalila nekje na 37, danes v Kopru.

Prav prijetno toplo mamo :)

dvorjan

Hehe, moj vec kot 38C se ni pokazal. Ima pa ta teden priloznost, da pride do stirice ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Eh Gox kaj se hvalš s tako majhnimi temperaturami. Jaz imam digitalni termometer v svoji sobi, ki meri zunanjo in notranjo temperaturo. Včeraj je bil rekord 59,9°C. Mi cel dan sonce nabija v šipo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Raje napisite, koliksni temperaturi ste bili ze izpostavljeni v normalnih pogojih v senci. Jaz sem bil lani maja v Las Vegasu, pa je bilo 41 stopinj C v senci. Na soncu je bil pa obcutek, kot da te zeli nekdo z brenerjem prepricati, da odnehas.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Pred leti .. (ne vem več ...tam 13let nazaj maturantski) .. v grčiji, na nekem hribu, kjer so neke starine ..sem že pozabu kje ... pravijo da je bilo 54 :) Je grelo ko v peklu, a vodo so pa prodajali za zlato :)

ModelJT

Tale ploščica  mi je padla v oči, ker je na sprednjem desnem blatniku avtomobila (Berlingo). Je pa bil dostavna verzija.
[SIGPIC][/SIGPIC]