Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Denis Audiæ je car, lahko bi še za naše kak lep plakat naredil.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

psihopat100posto

Lamy kaj ti neveš da hrvati ne vozijo kamijona več kak 80 km/h po avtocesti, večina ostalih pa 90km/h, občasno pa ti še keri ki tak cijazi ko ga začneš prehitevati stisne po gasi na polno, pol pač prehitevanje traja ne, sej maš še na desni en pas če nimaš potrpljenja ne boš prvi!
BTW kake 3 tedne nazaj, je na izvozu Slov.Bistrica stala pokvarjena Patria, sramota čista, glede na to kolko so jo plačali.

zlikovski

Lamy

Citat od: psihopat100posto;88059sej maš še na desni en pas če nimaš potrpljenja ne boš prvi!

Prvo kot prvo, redko kdaj naredim kak prekršek !!!! Da bi pa šel na AC prehitevat po desnem odstavnem pasu:argue1: pa mi niti na kraj pameti ne pride!

Kar se pa tiče potrpljenja imam dobre živce tak da .....
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

@zlikovski Haha sm mislu, da si že men sliko ukradu. Sm js isto ga sliku na istmu mestu. Kaj ti špilaš to? Aja pa MW2 je hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Gox

Ena s Facebooka :take_picture:

janez

Težko se je upreti zimski vožnji z Dijano ... Zimska idila:

1. Prednost dijane pred ostalimi avomobili... Led s stekel čistiš z notranje strani, sediš in kraspaš...
2. Po 35 kilometrih vožnje ... kapniki na strehi se še ne odtalijo...

Tega v normalnem avtu ne doživiš...

zlikovski

Ti kakšna hladna kaplja pade na vrat, potem pa direkt trzneš volan.

janez

Nee... sej je zamrznjeno. Ko se pa odtali pa dvakrat zamigam levo desno dijano in pade vse naenkrat dol... heheh

Samo kot zanimivost za vse, ki bi radi prihranili pri nakupu strehe za dijano ali spačka... kupite raje platneno (tak kot je bila original) in ne kamijonsko cerado . Res da je dražja platnena , se pa kondenz ne nabira na njej. Ni to problem samo pozimi, v celem letu je mogoče suha kakšna dva tedna, ostali čas je skoz voda na njej. Jaz ponavadi v jeseni zmontiram trdo streho gor... letos nisem. Cerado pa sem pred leti dobil skoraj zastonj in pač potrpim.

mirchi

Be slucajno povozis kako konkretno kuknjo rabis palerino.to bi blo za mene zjutraj kogrem v sluzbo,bi me v trenutku popolnoma prebudilo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

boss

Slikano z mobitelom , ponoči zato so slike bolj  tko  .Drugače pa se tale vozi po Milanu pr nas mislm ,da se ne bi!!!

boss

andraž

A tale vozi, ali je zgolj nepremičnina?