Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

zlomjo

kar naj bo. to ni več to.

garac

no so pa vsaj spačka dodali, čeprav jih bolj malo zdaj tam
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

gepl83

Nisem našel teme kam bi objavil.

cikocx

Citat od: gepl83;218342Nisem našel teme kam bi objavil.

Kakšen bi moral šele karavan zgledati
Cx za zmeraj:BigThumbs:

fifk

Ekskluzivno parkirišče...

alesz

A je komu jasno kako lahko parkiraš v enosmerni cesti takole......?

tomaz555

Z ročno zavoro. Očitno je dober.

alesz

Ne,bila je "frau".Peljem po ulic in naenkrat mi žena reče,"lej trapo kaj dela".Zavrem,zavijem na desno tik ob parkirane avtomobile in se uspešno srečamo.Za mano jedva reši situacijo"senik "iz francoske ambasade.Ženska zarine avto na parkplac iztopi,kot da to vedno tako dela,verjetno res,zaklene avto.Ženska iz senika,odpre okno in v angleščini prijavi nekaj v stilu,Slovenci kaj za boga pa počnete,"una jo ne šmergla...........ampak kar se mene tiče,burleska sledi....

Citroenovc

Citat od: alesz;220298A je komu jasno kako lahko parkiraš v enosmerni cesti takole......?

Pa ne, da si to prvič videl ... tedensko zagotovo, kake tedne pa kar dnevno - srečujem take paciente ...

Najbolj je v zadnjem času izstopal eden, ki se je mirno peljal po enosmerni v napačno smer in potem celo začel psovat po meni (itak da ni prostora za srečanje) ko sem mu dal vedet, da jaz ne bom rikvercal ... Je dečko zmogel sklonit glavo čez okno pa se dret, da sem ga lahko slišal ...

"Sam ga slušao, kako če mi on sve jebat pa oæe on mene prefukat i neznam kaj vse bo še majstr" ...
No, še sem tu, v rikverc pa tudi nisem šel ...
OK

LP
Primož

alesz

Torej "frau"stoji ob avtu,po ulici se priprlje bel avto z značilnimi črtamu unih organov ki nimajo za vzdrževanje...odprta vsa okna notri x uniformiranih oseb z usti do ušes.Suvereno zapelje na kolesarsko stezo,ustavi ,ženska pogleda notri in z nasmehom vpraša,"joj saj me ne boste aretirali............"Po moje je niso,se je sama predala,ali pa je bila tajna sodelovka,ki so jo odpeljali na informativni pogovor......Me zanima kaj bi storil z mano tisti policaj,če bi zapeljal na kolesarko stezo,na ostalo si še pomisliti ne upam.Verjetno bi bilo nekaj v stilu,"a vi sploh veste kaj ste zdajle naredili,jaz sploh ne vem kaj naj z vami naredim..........

dexterboy

@alesz; ne morem namozgati, katera pa je to ulica?
Drugače je tako, da je pri nas na Kolodvorska / Pražakova razfu..... ulica in si eni vzamejo Kolodvorsko za dvosmerno ulico :)   Ampak NIKOLI do sedaj še nisem videl uniformirano osebo, ki bi naredila red.
Pa v petek pridem na šiht, pa "frau" pri petdesetih, zrihtana do konca, ustavi z belim X6 bemflašem PRED tablo, ki kaže smer, da moraš okoli, če želiš na dvorišče, pa stopi do delavca in ga sprašuje, KAM naj gre, če hoče priti na parkirišče. Thou Art the Man, stupid woman? Eni pač niso za civilizacijo...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

alesz

Glavno mesto naše države,Grudnovo nabrežje,Osnovna šola Prule......Sicer kar se tiče slik,jaz sem slikal kante za smeti,da bi imel nekaj za spomin ob vsespolšnem poveliæevanju Snage,tisti organi in ostali so zgolj po naključju padli v kader...................