Zanimive fotografije

Začel/a Gox, Februar 10, 2007, 02:17:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Nevem točno pri katerih modelih rad poka blok mašine,... tak da o kvaliteti... .

dvorjan

@zlikovski:
Ah, ti se vsaj upajo narediti MOTOR z velikimi tiskanimi crkami, medtem ko se kaksni drugi avtomobilski proizvajalci bogabojece zatekajo h kavnim mlinckom ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Lovro

Tudi jaz sem slišal, da določeni Poršovi motorji radi odpovejo poslušnost.

Je ta eden tistih?

Èeprav ste ga vozili... zakaj pa gre v rashod?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Edinemu poršeju ki so pokali bloki so bili porše 911 (996)... od 1998 pa pol do nekje 2002 ostali pa delajo brez problema... Tisto je bila tudi najslabša 911 v zgodovini... Zato pa jo dobiš zelo zelo ugodno glede na ostale 911 ki se prodajajo... Sem jo nameraval kupiti pa me kjub garanciji ni prepričala glede na njegove probleme sploh pa mi je ta model ki mi je bil dosegliv na koncu preveč sličil na boxterja... Spredaj jih skoraj ne ločiš.

alesz

CitatÈeprav ste ga vozili... zakaj pa gre v rashod?
Tovarniško preverjanje vseh sestavnih delov in obrabe itd.........................

zlikovski

Tudi na zgoščenki se je znašla.

garac

a maš ta CD, pejt u pm stara pa to...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Gaši ni na tej plati. Je na "Rdeči alarm". Prvi saundtrek stripa pri nas, mogoče tudi na svetu...
In strip in plata datirata v leto 1996. Hudo dobra zadeva. Strip je delo TBC-ja nabolj znanega po Diareji.
Na kratko

sušo

Eeee je pa napaka v tekstu. Racija ni z Lublane ampak z Verhnike.

zlikovski

Tega albuma nimam, imaš ga na partisu.

Gox

V shopping centru v Trstu ... :take_picture:

zlikovski

Imajo dejansko v trgovini lancio delta integrale!?

Gox

Imajo :)

v bistvu ima v shopping centru oldtimer klub, svoj plac, za predstavitev in razstavo vozil, modelčkov, motorjev ...

Zeko124

Sem ga že spomladi ogledoval, marsikaka zanimivost se najde noter, od starih motorjev, Lancia Delta, Fiat 1300, Accura, AR,... Od modelčkov sem tudi spačka slikal pa ne najdem kam sem shranil.

Vredno ogleda, če greš usput nabavit še pivo in makarone :D.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si