Delovanje foruma

Začel/a Čojko, April 22, 2024, 01:21:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Èe prav razumem sporočilo gostitelj spletnega prostora posodablja platformo in zato Forum ne bo več deloval?

Opcija je najti novega gostitelja z obstoječim Forumom - verjetno nekaj dela.
Druga opcija nadgraditi forum z novejšo verzijo, za kar pa se verjetno potrebuje zgolj denar, al se motim?

Meni se zdi velika škoda, da bi vsa ta Citro zgodovina šla v nič in sem pripravljen finančno pomagati (drugače ne znam).

Lovro

Jaz tudi lahko finančno prispevam, na ostalo pa se ne spoznam.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

tomaz555

Se strinjam. Kjub temu, da forum ni več toliko aktiven, bi ga bilo škoda zapreti.

Tiki

Citat od: Lovro;286877Jaz tudi lahko finančno prispevam, na ostalo pa se ne spoznam.

Jaz tudi...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

garac

To pomeni predvsem čas mojstra Markolina, ki pa ga tako, kot večina ljudi nima.
Ljudi, ki so pripravljeni brezplačno pomagat, delat, kot je to počel Marko ne delajo več
V zahvalo ste se kregali in spravili forum do točke kjer je sedaj.

OB TEJ PRILIKI BI SE RAD ZAHVALIL LJUDEM, KI SO TU DELILI SVOJE ZNANJE IN IZKUŠNJE

AlesZ, Gregor... ne bom poimensko našteval

Hkrati se zahvlajujem Markolinu, Interceptorju in Sončku, ki mi je posodil denar, da smo forum sploh zalaufali

Vsem, ki ste aktivno sodelovali na srečanjih in prinesli s seboj dobro voljo od Nanosa do sankanja v Kranjski Gori.

Tistim,  ki ste kasneje prispevali denar za delovanje...

HVALA
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Markolin

Pozdravljeni!

Gre za to, da smo imeli plačan forum - aplikacijo doživljenjsko - end of life, nadgradenj - brezplačnih ni več, vse kar bi se dalo narest je kovert v druge brezplačne forume, kar pa ni enostavno, kar pač jaz nimam časa se tega učiti. Tudi če iščemo drugega ponudnika, problem ostaja, ker pač mi nismo več posodabljali programske verzije VBuletina.

V kolikor mi bo kaj uspelo do konca tedna, bo delovalo. če ne pač ne. plačano imamo sicer do konca leta in itak se nisem imel namena s tem ukvarjat.

Èe pa kdo zna in obvlada PHP in SQL, da bi mi pomagal v tem tednu kaj narest je ok. če ne pač je to to.

LP

Markolin

Zeko124

Se pridružujem mnenju zgoraj, lahko pomagam finančno, o ostalem pa nimam pojma. Vem, kdo bi imel, a ga žal ni več med nami... :(
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

vse gre v tri krasne...
forum se bo zaprl,
zveza kjer so klubi, tudi Citroen klub, bo skoraj sigurno propadla v roku 6.mesecev, ker ji grozi tožba več kot pol milijonov eurov, tožijo sicer vrhovnega poglavarja, ampak to je itak isto, potem bodo pa klubi začeli propadat,
imate še kuverte in znamke, da boste lahko obveščali citroene o srečanjih po
navadni pošti?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Osebno sem ponosen na vse kar smo dosegli. Brez Citroena,neodvisni

Nagradne igre, Srečolovi, srečanja, krvodajalske akcije, izbira naj servisa in še in še

Podeljevali smo lepe nagrade od ročnih ur do nočitve v Jezerski hiši na Bledu

Tiskali koledarje,majice...

Kup polen smo dobili pod noge, a obstali. Celo inšpektorico mi je spravil za vrat mož mnogih uporabniških imen, a smo preživeli vse do danes
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

fifk

Vsaka zgodba se enkrat žal konča.. Vse to spremljam z žalostjo, ker je bil to edini forum, ki sem ga spremljal. Veliko lepih zgodb, mnenj, izkušenj, nasvetov.. Èe se bo to zgodilo (še vedno upam, da ne) bom ugasnil luč in rekel zbogom forumi..

Iskrena hvala vsem, ki ste se trudili in se še trudite s forumom, lep pozdrav vsem soforumašem..🥲🥲

Zeko124

Na forum sem se prijavil kot 16 letni mulc. Lahko bi pisal do jutri in nebi naštel vseh prigod in zgodb ki so se stkale v vseh teh letih s pomočjo foruma. Vsi dogodki, izleti, poznanstva, prijateljstva, informacije... Lepi spomini, tiste malo manj lepe sem pretežno pozabil ali pa vsaj skušal pozabiti.

Èe ima kdo idejo koga bi najeli za reševanje bi bilo super.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

Pa kar nekaj srečanj in druženj smo pripravili preko foruma.
Res nam je žal za njim.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Ne prehitro obupat. Jaz vseeno mislim, da bo nekako šlo Citreonarstvo naprej. Sem večni optimist.

zlikovski

Probaj kontaktirat tega se nespoznam na te strežnike,....
https://www.3lan.si/

Lahko me omeniš poznam direktorja, lahko da kako ugodno rešitev.

Gox

Zlikovski.. mislim da ni problem serverja ... ampak forum platforme..

Rabli bi pač človeka z računalniškim znanjem na tem področju.

Jaz koledar še naredim,  Spaka zložim, računalniški jezik pa me ni nikoli preveč veselil... kode in podobno...

In kot je že Garač povedal , HVALA markolinu za ves dosedanji trud. Pa interceptorju ki je v pomembnem času rekel da se naredit in sončku ki je posodil pomoč za zagon...