AX 4x4 1.4i

Začel/a Xandrej, Februar 10, 2007, 09:26:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

No nedavno nazaj sem prodal exota ki ga imenujemo AX 4x4 1.4i, takrat so ga kupovali le redki ker je preračunano drag kot danes rec. C5. Kupovale so ga večina firme: Vetrinarski zavodi, rdeči kri?, pošta, telekom. Lani 2006 je bilo v Sloveniji registriranig borih 7 komadov.

Glede mojega:

Avto sem kupil od prvega lastnika iz vrhnike in je bogi reve? stal pod nadstre?kom par let. Ko sem prišel gledat je bil avto zelo zanemarjen ampak videl sem mu, d se pod pla??em skriva pravi lepotec. Vzel sem ga. Pripeljal domov in stvar porihtal tehnično lepotno ter po mojem okusu:

No kar hitro se je pojavil prvi sneg in s tem vožnja. Ljudje to se ne ustavi nikoli.

Pot na roglo:

gigo

Sm te ?e zadnji? hotu vprašat, a si ga prodal komu s foruma-ov al neki x osebi?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Ostal je v mojem kraju. Ni iz foruma je Naš tapetnik. Avto se bo preoblekel v usnje cela notranjost... :RandomSmiley:

Diselzx

Tale AX 4x4 1.4 i so prava rekdost...
Avtomobili 4X4 so bili izdelani v zelo mali seriji...
Sam kolk ti je pa kej ?ru tale avto ???
Jst mislm da tm okoli 6-7 ali mogoce malo ve???

Xandrej

Bolj se je sukalo 8-9 pa ve?.. Sicer je bil vočen le pozimi ampak vseeno. Ja so zelo redki...

devilkin_1

Vsako nedeljo k se peljem na dolenjsko, v Ljubljan na celov?ki ,vidim ob cesti parkiranega, pri eni nizki podolgovati hiši enega AX 4x4 rdeče barve.
Tut videl sem ga ?e voziti se okol.
A kdo pozna tega?Je njegov lastnik morda na kakšnemu forumu tudi?

Gox

Jaz pa v Kopru večkrat opazim enega ?e se ne motim je temno temno siv. (mogoče da je temno rdeč, zdej se ne spomnem dobro)

Dolgo časa je imel TS (Trst) tablice, šele konec 2006 sem opazil da ima sedaj KP .

Tako da je verjetno iz Italije pri?u  ... ga pa hitro opazi?, saj je višji od navadnega Ax-a.  

LP
Goran

devilkin_1

Jp, pa itak ma tiste ?iroke stranske letvice gor ,na katerih piše 4x4,to majo samo ti

garac

najlažje ga prepoznaš po obrobah, po tem da je višji in nima rezerve pod avtom

devil, iz kranja nas je kar eno par na forumu, kaj pa zdaj voziš?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Filipe1984

V katerem časovnem obdobju se je proizvajal AX 4x4 ?

tomaz555

Se je ?e zašelo. Stare teme in tako dalje... lp

garac

@tomaz555 kaj to misli??
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Garac to ime(filipe) si dobro zapomni!
BANan je ?e bil iz večina forumov ki jih je zasral z odpiranjem tem ki so pozabljene iz kakega davnega leta in vedno bo spraševal in odgovarjal z vprašanji!
Se sterinja? tomaz555?

Klemzy

@Mike666: Podpis pod tvoj post.
@Admini: Se opravičujem ker smetim temo Xandreju.

dani77si

tegale sm najdu na a-netu
sm ga vedno želel met..že takrat ko sem mel ax-a 1.1 TRS letnik 91
kolk je kej težav s to zadevco?