Tipke volana c5III

Začel/a Karavanarc5, Januar 19, 2023, 10:33:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Karavanarc5

Zdravo
 Večni citroenar, nekoč kot xmm, se sedaj javljam z vprašanjem glede vrtljivega gumba na volanu c5 III.na pritisk preklaplja, na vrtenje za izbiro radio postaje , CD,.. pa ne.
Se da zamenjati?

visar

A si rastavil ?
pri teh je lako problem samo svinarija ki pride vmes.
______/\\______
______/\\______

Karavanarc5

sem tudi zamenjal cel sklop tipk, pa kljub temu ne dela. mogoče je problem v softverju, ker je bilo očitno nekaj zamenjano, na displeju se prvo pokaže lev od peugeota, nato pa citroen.

zlomjo

Verjetno je bil zamenjan radio. Kaj imaš SMEG-a?

Karavanarc5

ne vem. pač običajen radio kot pri c4 picasso, vendar brez navigacijske kartice.

zlomjo

Karavanarc5

je gor ena skrekana verzija softwerja, ker se na začetku pojavi peugeotov lev šele nato citroenov  znak . barve so samo grafitna in rubinasto rdeča, nav deluje odlično, jezik slovenski.
sem bil pri Detru, citroen servis, bo poizkusil naložit nov softwer.

Karavanarc5

zlomjo

Èe je RT6 se da zrihtat z Mirascriptom. Èe ne boš pogruntal sam, ti lahko pomagam.

Karavanarc5

sem bil na servisu citroen, pa ga niti pod razno ne spusti, da bi probal naložit softwer. zablokiran z eno skrekano verzijo. so rekli nov , rabljen radio,rneg2.:breaking_pc:

zlomjo

Citat od: Karavanarc5;282897sem bil na servisu citroen, pa ga niti pod razno ne spusti, da bi probal naložit softwer. zablokiran z eno skrekano verzijo. so rekli nov , rabljen radio,rneg2.:breaking_pc:

Po moje nakladajo, ker ne poznajo zadeve. S temi radiji se nas ukvarja par ljudi v Sloveniji, še posebaj pa se pooblaščeni servisi ne ukvarjajo in raje naročijo kar novo enoto.

Xandrej

Kontaktiraj uporabnika Madman pa ti bo porihtal :BigThumbs:

zlomjo

Jutri bom v Ljubljani, pa lahko pogledam

Karavanarc5

Ocitno res rabi  mirascript, kdo lahko pomaga glede tega vrtljivega gumba z izbio oziroma prdklapljanje med postajami....
Hvala

Karavanarc5

Imam pa na razpolago multifunkcijsko enoto na razpolago. Kot nova.