Goriški vizažist

Začel/a martinko, Januar 19, 2023, 10:23:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

martinko

Redko se jalvljam na forumu, ma za tako viso se spodobi.
Od drugega lastnika, prva je bila tovarsica v eni osnovni soli v Gorici. Visa je v 40 letih nardila 93 tisoc km, od tega niti kilometra po dezju... brisalec je bil originalen gor
:Hammer3:
Kakorkoli zdaj je v mojih rokah, nekej reci bo za postimat, ma nic vecjega...je pa satelitka Super E. Znana je vsa njena zgodovina, dobil sem zraven tudi navodila od Cimosa in garancijsko knjizico z vsemi servisi od  oktobra 1983 do marca 2022....vec slik sledi ko ji namontiram nazaj karburator, ki je na remontu

krtija

:BigThumbs: Bravo, vrhunska...

Lovro

Lepa, taka je, kot je bila naša, podobnega letnika.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

dbostjan

Zelo lepa, bravo. Ta barva ji zelo paše, sploh notranjost je čudovita. :BigThumbs:

Čojko

Zgleda kot da je nova, ne da ima 93tkm :BigThumbs:

vehi_mv

Bravo Tinček. :emot112:
Skoraj kot iz salona. Zelo lepa. Naj ti lepo služi, pa na kako srečanje jo pripelji pokazat.

zlomjo

Lepa, pravi bonbonček. Uživaj z njo!

žabec

Veliko uživaških kilometrov, tako sem vozil kot službeno vozilo pred cca 35 leti.
Samo ena boginja je prava !

Zeko124

Bravo Martin, tole izgleda NOVO! :BigThumbs::emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

martinko

V soboto smo nardili en giro do obale, danes je bilo na sporedu: menjava olja, filtra, desne mansete,  en par cevk od vakuuma, pregled bremz, vziga, plehovja itd
Ob priliki bo treba zaflikat stoperje zadnje preme, so lih nomalo pregnili. Drugace se vizika vozi odlicno, trenutno stanje stevca 94 tisoc km, edino cagr za bencin nekej strajka, bo treba pogledat plovec
By the way iscem desno vzvratno ogledalo in rezervarcek za vitrex

garac

nastavljivo znotraj al zunaj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Preverim v garaži če je kaj od naštetega.
S plovcem ti pa želim veliko sreče in mirnih živcev... Sam sm tretjič obupal. Zdaj kaže od pol do nule. Tistga k se je spomnu tak sistem k ga ma Visa za benz plovec bi dal jarke kopat. In še njegovim potomcem tud... Grrrr.
Btw. Rabiš še en komplet feltn? Mam viška. Sporoči.

Čojko

Se da normalno živet tudi če sploh nimaš "števca" za gorivo.
Vedno tankaš polno, zapišeš stanje števca in voziš do 300 km recimo,... ti pa mora dobro delat števec za kilometre.

Zakaj bi morali imeti v avtu toliko dodatne opreme? Samo ena zadeva več, ki se lahko pokvari. :Hammer3:

martinko

Citat od: garac;282978nastavljivo znotraj al zunaj?
Zunej...sej se da brez, ma za parkiravat je fajn met obe...