SMEG + update zemljevidi -ne dela

Začel/a DejanO, December 04, 2022, 04:56:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Nekaj me heca smeg + na DS5 2016 preko USB ključka FAT32 32GB namreč ne prepozna razzipanih datotek zemljevidov.

Z generatorjem je v mapi SMEG_PLUS_UPG /data -  skodirana datoteka CCT.DAT.inf.

Kaj gre narobe?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

dvorjan

Poskusi še s kakšnim drugim ključkom.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlomjo

DejanO

ok, trenutno imam samo sandisk 16/32 gb

DejanO

zdaj pa hecajo nove karte 2022 na c4 picassotu l. 2016, prej upgrade sw narejen, karte skodirane v mapi smeg plus, gen. kodo vtipkamo, ampak napiše preveriti neki drm in nič. Pri mami na smegu IV je šlo vse normalno.

si je kdo že delal to?

DejanO

zlikovski

Poizkusi z kakšnim drugim USB ključem in nanovo prepisat kodo.

zlomjo

Probaj se enkrat zgenerirat kodo. Pazi da je v pravi mapi

DejanO

generiral sem v folder in v mapo SMEG_PLUS_UPG/data

prikaže nama zemljevide EU, vtipkam gen. kodo, ker jo avt. ne sprejme, pa pa sek. pa ta napis.

zlomjo

Pa imaš radio SMEG Plus, da ni neki drugi? Poglej kaj piše v info?

Dr. MadMan

Po mojem uporabljaš napačno datoteko za generiranje kode. Najprej ugotovi točno kateri model imaš potem vzami pravilno datoteko iz zadnjih map in dela 100% pravilno.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

DejanO

Citat od: zlomjo;285218Pa imaš radio SMEG Plus, da ni neki drugi? Poglej kaj piše v info?

SMEG PLUS je, avto je letnik 2016, datoteko sem generiral iz mape SMEG_PLUS_UPG/DATA, tam notri je inf datoteka. Za vsak slučaj sem še kodirano datoteko skopiral v mapo SMEG_IV in na koren ključa.
Ključ je 32GB, je mogoče v tem problem?

zlikovski

Meni na c5 letnik 2015 z 32Gb ključem gre nalagat zemljevide, tolko za info.

zlomjo

Pojdi v nastavitve in izpisi verzijo fw, pa bos videl kateri model je