P: 1994 Alfa Romeo 33 Imola 2

Začel/a ZX16V, November 06, 2022, 02:39:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ZX16V

Ce koga zanima, gre pod nujno od hise, imam nekaj drugega nagledano in ima visjo prioriteto kot ta.
Alfa 33 v omejeni seriji Imola 2 serija. Od prvega lastnika, zadnjih 12let stala v garazi, prakticno brez rje, podvozje brez naspricanih zmazkov. Notranjost delno umetno usnje in alkantara, sportni sedezi, usnjen volan, pomicna steklena streha, el. pomik stekel, centralno, servo volan.
Preden je obtical v garazi so ga pod kozolcem prebarvali vendar pa imam obcutek da bi barvo z visokotlacnim cistilcem odstranil.
Motor se vrti, sem poskusil z kljucem nisem imel jajc da bi ga vzgal (bokser pa zobati jermen), lahko pa za doplacilo uredim da bo vzgal in se peljal.
Papirji avstrijski, cez leto in pol bo starodobnik.
Po stevilki sasije je 04.07.1994 in original Imola2.
Cena je enaka kot sem dal plus prevoz, ne gori, ce ne bo sel se bo pocasi urejal ampak trenutno bi rad kaj bolj zanimivega.
AR33 1450€ plus 170€ prevoz je 1620€

antasi

Eh, na a.netu je do centa ista cena.
Sem mislu, da imajo citroenarji kaj popusta:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ZX16V

Ce si pravi ljubitelj se da marsikaj zmenit.
Do petka bo taka cena potem pa gre v mehansko obnovo, motor velik servis z vsemi tekocinami, podvozje in zavore, bo pa cena vecja.
Do petka je lahko na prikolici potem pa grem po Evasiona 16V

Čojko

ZX16V

Delno umetno usnje in alkantara, soferski sedezi na zgornji bocnici pocen, potrebno ciscenja po dvanajstih letih garaze.
Fotke so v oglasu na avtonetu.

andraž

A ni imela Imola drugačnih platišč?

ZX16V

Imola je imela 13 col z krogeci, so pa stricu prodali novega s kovinskimi in pokrovi z krogeci. Rezerva bi tudi morala bit aluminijasta.
Avstrijci, skrt da bolj ne gre.