Gume 195/55 R16 91H

Začel/a gero, Oktober 12, 2022, 05:07:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gero

Podarim 4 zimske gume Goodyear UltraGrip 9. So na C3 Picasso. Stare štiri leta, prevoženih 36 000 km. Osebni prevzem možen   pri Vulkanizerstvu Šalara center v Kopru. Z veseljem sprejmejo tudi "tekoče dobrote".

gero

Prilagam par slikic. zdaj so še na avtu , C3 Picasso. Èe kdo potrebuje gume naj mi javi na SMS  041 250 898 do jutri dopoldan. Od takrat dalje bodo na voljo pri Vulkanizerstvu Šalara center , Koper.

gero

Bi še bile za eno poletje...

gero

Gume so šle. Gremo dalje. Oglas se lahko zapre.

antasi

Èe ti bodo še 1x vkradli spr.gumo na kolesu, imam jest še 1 viška:AngelPray:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gero

Citat od: antasi;281863Èe ti bodo še 1x vkradli spr.gumo na kolesu, imam jest še 1 viška:AngelPray:

Škoda da se nisva dobila na bolšjaku...Seveda potrebujem še eno kompletno prednje kolo 28'' za navadno žensko kolo. Èe jo še imaš jo vzamem..

antasi

pa porkaduš, če je pa Garač rekel, da si že dobil in potem nisem težil z tisto gumo:Hammer3:
zdaj bo pa zima in mi preko trojan se bomo pred krušno peč parkirali in ne bomo šli do poletja k tebi na morje.
No, mogoče nas pa kak sončen dan vseeno premami da gremo na jug.:funny34d:
pošlji mi mobi št. na une privat sporočila če bom šel kaj dol

gero

Citat od: antasi;281899pa porkaduš, če je pa Garač rekel, da si že dobil in potem nisem težil z tisto gumo:Hammer3:
zdaj bo pa zima in mi preko trojan se bomo pred krušno peč parkirali in ne bomo šli do poletja k tebi na morje.
No, mogoče nas pa kak sončen dan vseeno premami da gremo na jug.:funny34d:
pošlji mi mobi št. na une privat sporočila če bom šel kaj dol

Si dobil sporočilo ?

antasi