Multimedija

Začel/a alan30, Marec 09, 2022, 07:20:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Evo pa sem malo posodobil vozni park starega granda 2011 je zamenjal 2016 letnik. V glavnem vesoljska ladja. Splošna navodila v slovenščini sem si že pretočil s spleta. Sedaj pa me zanima ali za multimedio obstajajo kakšna posebna navodila za uporabo ker je toliko enih funkcij, da bom toplo vodo odkril, pa bi bilo bolje, da imam kje kaj za prebrati. No recimo ena zadeva, ki me moti, če imam na spodnjem ekranu nastavljeno ventilacijo potem na zgornjem ni navigacije in piše da pritisnem tipko za navigacijo, kar povzroči da na obeh ekranih potem kaze navigacijo. Jaz bi recimo imel na zgornjem ekranu navigacijo na spodnjem pa ostale stvari, radio, ventilacija itd.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bishop

I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

alan30

Hvala sem že preštudiral navodila in večino stari, ki so me zanimale sem tudi pogruntal. Imam pa še eno prošnjo vse sem preiskal po spletu pa ne najdem srvisne knjižice v elektronski obliki, če ima kdo bi bil zelo hvaležen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bishop

Pa saj je servisna knjižica v elektronski obliki vezana na točno določeno vozilo...Ne vem kako bi ti lahko kdo pomagal. Na servisu vprašaj, pa ti bojo dali izpiske servisov, ki so bili delani. V fizični obliki je ni(oz. npr pri našem Fordu imamo tako v fizični obliki, kot tudi v sistemu elektronsko).

alan30

Mislil sem fizično servisno, ki je v pdf obliki.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bishop

alan30

Sproti odkrivam novosti in seveda tudi slabosti. Zanima me, če je mogoče na novejšem modelu picassa popolnoma ugasniti vse luči, ker na prejšnjem modelu se je to dalo, sedaj pa sem že skoraj doktoriral z nastavitvami pa še vedno gorijo. ko je ročica na nuli. Govorim o dnevnih lučeh. Imam še en problem na sovoznikovi strani ne dela gretje piha le mrzlo kje se nahaja ta motorček za loputo oziroma se da to sploh popraviti ali je potrebna menjava na servisu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Matteo.

Citat od: alan30;278915Sproti odkrivam novosti in seveda tudi slabosti. Zanima me, če je mogoče na novejšem modelu picassa popolnoma ugasniti vse luči, ker na prejšnjem modelu se je to dalo, sedaj pa sem že skoraj doktoriral z nastavitvami pa še vedno gorijo. ko je ročica na nuli. Govorim o dnevnih lučeh. Imam še en problem na sovoznikovi strani ne dela gretje piha le mrzlo kje se nahaja ta motorček za loputo oziroma se da to sploh popraviti ali je potrebna menjava na servisu.

Bo potrebna menjava pečke, baje se zamaši.. Imam enak problem..
So bile tudi težave z dobavo teh pečk..
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

jumper1

Notranji grelec je treba zamenjat

domen2003slo

@Alan30

menjava (oz če se še da,čiščenje) pečke ja..sem šel skozi to - okoli 120 EUR sem takrat dal - zamenjal sosed kolega

garac

ta je dobra, čiščenje pečke, vsa čast fantje
a s Calgonom?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alan30

Da se bomo bolje razumeli, to govorimo o pečki, skozi katero gre hladilna tekočinav, ki potem prenaša toploto v vozilo in naprej, ali govorimo o sistem, ki predvidevam da ima elektormotorčke, ki odpirajo lopute za hlajenje gretje itd. Recimo primer starih c5 so bili plastični deli zobčeniškega sklopa, ki se je polomil in lopute ni odprlo recomo in je sredi zime pihalo na eni strani mrzlo. Gledal sem ene par različnih picassojev in eni recimo so na voznikovi strani pihali toplo na sovoznikovi na obeh šobah mrzlo, kljub enaki nastavitvi temperature. Potem enim je recimo hladno pihalo samo iz ene šobe. Kaj je sedaj potrebno menjati točno. Glede na part number 9821299980 gre za pečko, zakaj za vraga bi potem na eni strani pihalo toplo na drugi pa hladno, to mi nekako ne gre v glavo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Citatzakaj za vraga bi potem na eni strani pihalo toplo na drugi pa hladno, to mi nekako ne gre v glavo.

Na levi prihaja v grelec vroča tekočina,zaradi zamašitve na krivinah na desni ima premajhen pretok in leva stran se hitro ohlaja,desna se pa sploh na segreje..............

mislim da je to tole....nimam urejenih slik vse je pomešano na več računalnikih karticah in ključkih........

alan30

Hvala za pomoč se bo menjakla tale zadevica. V glavnem ko dobim avto domov odprem novo temo in malo zadevo predstavim pa mimogrede še štorijo kako ne kupovati avta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kavka

S čim se zamaši pečka? Z usedlinami iz bloka motorja? Ce bi te usedline potovale po napeljavi, ali ne bi bile tudi v ekspanzijski posodi?