Imate zimske gume?

Začel/a Gox, Oktober 11, 2007, 06:48:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kako boste prevozili zimo?

etne gume
0 (0%)
etne gume + verige
2 (10%)
imske gume
18 (90%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 2

Gox

Počasi počasi se pribli?uje "policijska zima" Torej ?e dober mesec in na avtih bo potrebno poskrbeti za zimsko opremo ...

Kako boste vi za to poskrbeli?

Jaz imam zimske gume Goodyear UG7, kupljene lani. Verjetno jih bom montiral ?e ta vikend, predvsem zaradi tega, ker mi sedanje letne Bridgestone komaj ?e zadostujejo zakonu. (zelo malo profila in v dežju obupne vozne lastnosti.)

(bom objavil poročilo kako so se obnesle v vsej svoji dobi)

LP

Goran

gigo

Imam še dva para navadnih platiš na katerih so zimske Sava gume. Samo za dvignit Beštjo in jih premontirat.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Jerry

Nisem ?e imel verig. Bi pa bilo verjetno dobro, ?e bi jih enkrat imel, da bi lahko probal kako se sploh montirajo:-)))

Za na Pica imam lani kupljene Sava gume, za drugi avto skoraj 'muzejska vrednost' pa imam na dodatnih feltnah tudi zimske gume. En je skoraj pripravljen, za enega bo pa moral vulkanizer poskrbeti.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

Kleber....se kar "lepi" na sneg.

drugače pa, ?e koga zanima katero gumo bi kupil, si lahko pogleda teste zimskih gum na spodnji povezavi...

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=1771
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Dokler ne bo snega in zunaj temperatura nad ničlo, bom na letnih. Mam pa ?e tri pare zimskih gum Sava Eskimo S3, tak da sem preskrbljen.
Hja, dougcajt mi je ja...

aygo

kakšno pa je vaše mnenje glede pnevmatik Nokian? Zdaj imajo nov model asimetri?nih zimskih pnevmatik z oznako WR G2.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dreamer

?ivjo

Razmi?ljam, da bi kupu zimske gume Goodyer ug 7+.Jih kdo mogoče ?e ima in kako je kaj zadovoljen?

Lp

dreamer

:funny34d:
Citat od: dreamer;21889?ivjo

Razmi?ljam, da bi kupu zimske gume Goodyer ug 7+.Jih kdo mogoče ?e ima in kako je kaj zadovoljen?

Lp

dreamer

Kako si kaj zadovoljen z gumami Goodyear UG7+?Mi jih priporo?a?,da jih kupim?Kako se kaj odnesejo na snegu in dežju?

Lp

Gox

Jaz imam z zimskimi Goodyear UG7 (155/70-13) prevoženih 6500km. Po mokrem so super, nimam težav na cesti.

V snegu sem jih sprobal samo 1x, ko ga je pri nas zapadlo kakih 5cm. V tistih nekaj kilometrih so bile OK. Kaj ve? pa nisem utegnu testirat, ker je snega ?e zmanjkalo.

Kolegi ki so jih imeli so jih tudi pohvalili.

LP
Goran

and

Jaz imam Dunlop wintersport 3D ... same pohvale, speljevanje v klanec v snegu bp. mokre ceste...načeloma bi jih tud za naprej vzel, za to zimo bojo ?e=)

dvorjan

Mam zimske gume Michelin Pilot Alpin PA2+ na jeklenih platiscih. Za letosnjo zimo bodo se (okoli 4-5mm profila). So pa rokavice, verige pa odeja tudi ze v prtljazniku.

better_safe_than_sorry.press
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!