Platišče C4piccaso

Začel/a peter skala, Januar 16, 2021, 08:03:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Citat od: garac;272875Ma kaj vam je? Daj zlomjo, ne zafrkavaj človena, Tone je fajn možkar.

A zdaj si se pa name spravil? No, priznam da mi je hecno in da sem bil malo zloben. Èlovek sprašuje za kulo, mu daš nasvet naj si gre novega kupiti. Ni mu všeč, išče alternative. Se z Guletom trudiva po naših variantah vrste znajdi se, pa se človek upira in ostaneva bedaka, ker se trudiva in mu pošiljava ljudske rešitve. Pa mu pokažem način, da bi si našel izdelek na e-bay-u, pa naj si še najde prodajalca, ki bi dostavil do lublane, pa ...
Res smo zabluzili, ornk. Zdaj bo pa spet rekel, da ne more zaradi Kacija čez Trojane in bomo spet ene 20 postov prilimali.
Takole bom zaključil, želim mu, da si čimprej najde palačinko in se opravičujem, če sem kaj neprimernega na neprimeren način sporočil.

garac

Nisem se spravil na nobenega. Èas je da se najedanje neha. Se zacni lepit v vse teme kolko piva si spil in kako pustis gnit avte... no ja nimas snega

Možakar je v penziji, pač ni tako vešč interneta, kot ste nekateri. Forum je namenjen izmenjavi infomacij, pomoči ne pa samopromociji in podjebavanju. Vsi ste ob prijavi prebrali pravila.

Èe pogrešaš kolega ju pokliči, imate tudi druge kanale na voljo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

zlomjo

Saj sem se posipal s pepelom. Ni mi pa dal vrag mira, da malo ne bocnem. Danes sem se cel popoldne ukvarjal z rootanjem telefona, da bi lahko prečital nastavitve iz SMEG-a in sem ga samo zablokiral. Par ur poskusov odblokiranja z mojim znanjem in stricom Googlom ni bilo dovolj. In to je bil rezultat vsega.
Zdaj sem se ohladil, resetiral in že našel idejo in jo pripravil za jutrišnji poskus branja nastavitev.

ZX16V

Imam ta ozke 15 ali 16, so pa od thunderbirda ali pa taurusa, 5x108

peter skala

Citat od: garac;272882Nisem se spravil na nobenega. Èas je da se najedanje neha. Se zacni lepit v vse teme kolko piva si spil in kako pustis gnit avte... no ja nimas snega

Možakar je v penziji, pač ni tako vešč interneta, kot ste nekateri. Forum je namenjen izmenjavi infomacij, pomoči ne pa samopromociji in podjebavanju. Vsi ste ob prijavi prebrali pravila.

Èe pogrešaš kolega ju pokliči, imate tudi druge kanale na voljo

Garač hvala ,da me braniš,ampak ni potrebe.
Velika hvala obema za vložen trud.
Moram pa reči,da zelo,zelo,ZELO,pogrešam tisti forum od leta 2007 pa par let.Èloveku prijazno,prijateljsko,tudi kaj heca vmes.Sem včasih previsel ,kar precej časa gor.Danes je pa to tko mal...
Pa ne vsi
Aleš,kdaj se gremo sankat ?
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

garac

Ja ko nas spustijo iz aresta, bi res lahko šli. Letos je snega dovolj, sem se sankal pred dnevi na Zelenici.

V glavnem, če se odločis za gumo lahko napisem prodajalcu za kontakt
[SIGPIC][/SIGPIC]  

peter skala

Citat od: garac;272880A tole bi slo?

Citat od: garac;272892Ja ko nas spustijo iz aresta, bi res lahko šli. Letos je snega dovolj, sem se sankal pred dnevi na Zelenici.

V glavnem, če se odločis za gumo lahko napisem prodajalcu za kontakt[/QUO

Ja lepo prosim ,posreduj

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

ta je bližje, Komenda, sicer od forda a menda paše

AVTO JUG d.o.o.
Gmajnica 40
Komenda

040 579 000
[SIGPIC][/SIGPIC]  

peter skala

Citat od: garac;272900ta je bližje, Komenda, sicer od forda a menda paše

AVTO JUG d.o.o.
Gmajnica 40
Komenda

040 579 000

100€ ne narobe razumet,ampak ,ne hvala

peter skala

No stručkoti pomagajte z nasveti.
Našel sem kar nekaj  rezervnih koles ,seveda pa ne od citroena.
A bo pasal vsak 16 colski ,s 5 luknjami ,
Govorimo o tankih kolesih (palačinka)

dvorjan

Ne, ker pri 5 luknjah imas lahko razlicne razmake med vijaki.

Mislim, da ima C4GP 5x108mm, medtem ko imajo 5x114,3 v glavnem japonci in Renault, BMW ima 5x 120mm, pa tudi 5x100 ima še kdo.

Tako da išči 5x108 mm kombinacijo pa vsaj 16 col. In to bi naj bilo to. Za zasilno kolo bo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

peter skala

Tiki

Pomojem bo najlažje in najceneje dobiti rezervo od Volva S60/V70 letnik od 2001 naprej... Kolikor sem gledal po netu, razmak med vijaki, in sredinska luknja štimajo... Teh avtomobilov je pa tudi kar nekaj po odpadih...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005