Platišče C4piccaso

Začel/a peter skala, Januar 16, 2021, 08:03:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Moj c3ček je tudi imel original pumpo in šprej. Kupil sem si rezervno kolo in v 6 letih mi je 1x res prišlo prav. Mislim pa, da se mi je investicija povrnila že s tem, da sem se bolj v miru vozil med drugim tudi na Poljskem, po Hrvaški in Italiji, dostikrat tudi ponoči. Je rezerva 14-colska, da mi ne štrli iz luknje.

gule

Folk ne razmišlja, da ob majhnem karambolu večkrat strada prav guma in platišče. In takrat se potovanje do doma lahko nadaljuje. Še posebej takrat lahko prav pride ožja rezerva, "palačinka", saj je placa pod blatnikom(sprednjim, ali zadnjim) bistveno manj, zaradi pomečkanega pleha.

gule

Tako, da za mene ni izgovora, da avto ne bi imel rezerve. Je, pa fino imeti tudi kompresor, pa gliste in tisto zadevo za popravilo.

antasi

pa ne pozabit, če že imate dodatno gumo, da potrebujete tudi ključ in dvigalko, kar v novih avtih ni zraven..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Jaz jo v 29 letih še nisem rabil. Tisti žeblji, šraufi, ki sem jih pobral pa počasi puščajo zrak iz gume.
Boljše članarina na AMZS.

garac

Lani sem jo rabil, pa ne samo gumo, tudi asistenco, ker z original ključem ni bilo variate odvit platišče
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Je treba najprej s pištolo, nato pa še z moment ključem dokončati.

garac

Ce ti en butl s pistolo zategne in gre pol s kljucem cez, ko je ze pretegnjeno? Nisem pristas pnevmatskega orodja. Pa vedno so namazani vijaki. S primernim kljucem bi odvil, sem dal zdaj drugega v avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: Èojko;272665Jaz jo v 29 letih še nisem rabil. Tisti žeblji, šraufi, ki sem jih pobral pa počasi puščajo zrak iz gume.
Boljše članarina na AMZS.

Èojko, ko bi z službenim avtom naredil cca.100.000 km /12 mesecev, ne bi tako razmišljal.

peter skala

Ok stručkoti,stvar je taka.Nova tanka feltna z gumo ,je od 200€ naprej.Rabljenih valjda ni.
Je pa tudi prostor v prtljažniku nekoliko plitev za običajno dimenzijo.
Podučite me.Ali bi se dala dobiti tudi običajna feltna,le da je širina majnša od 205.Pa da ima pravilne luknje.
Pa ne se smejat ,pač vprašam.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

peter skala

Gule ,kako ti rešiš problem?

zlomjo

Citat od: peter skala;272678Ok stručkoti,stvar je taka.Nova tanka feltna z gumo ,je od 200€ naprej.Rabljenih valjda ni.
Je pa tudi prostor v prtljažniku nekoliko plitev za običajno dimenzijo.
Podučite me.Ali bi se dala dobiti tudi običajna feltna,le da je širina majnša od 205.Pa da ima pravilne luknje.
Pa ne se smejat ,pač vprašam.

V c3čka sem dal notri 165-14 namesto 185-15 in sem se čisto lepo domov pripeljal. Tudi za tvoj avto obstaja manjše kolo in ožja guma. Koliko vijakov imaš na kolesih?

gule

Citat od: peter skala;272679Gule ,kako ti rešiš problem?

Stari, če ne želiš nove kupiti za 200 eur, tudi rabljeno dobiš na otpadu za 25 eur.:BigThumbs: Paše od Pugija, če Citračev ni.

peter skala

Citat od: zlomjo;272681V c3čka sem dal notri 165-14 namesto 185-15 in sem se čisto lepo domov pripeljal. Tudi za tvoj avto obstaja manjše kolo in ožja guma. Koliko vijakov imaš na kolesih?

5 luken

antasi

Sej 5 luken je problem dobit rabljeno,
4 lukenj je kolikor hočeš
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB