Končana proizvodnja C4 Spacetourerja

Začel/a DejanO, November 28, 2020, 09:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

V Španiji so zaključili s proizvodnjo C4 Spacetourerja oz. prej Picassota.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlomjo

DejanO

ta kratki se ukine, dolgi se nadaljuje do prenove.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Zeko124

Se pravi še edino uporabno stvar poleg Berlinga so črtali s seznama. :emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

zlomjo

gule

Omego tudi, glede na lastništvo, nad Opelom predvidevam, da imajo pravico do uporabe imena.:BigThumbs:

Čojko

Ne vem zakaj končati proizvodnjo. Saj se ga je še vedno kupovalo.
Meni je tudi edini uporaben Citroen.

alesz

CitatOmego tudi, glede na lastništvo, nad Opelom predvidevam, da imajo pravico do uporabe imena.:BigThumbs:

Vprašanje je kako tole sploh deluje,nekaj je multinacionalka,vsi spodaj so pa sesterske firme,ki bodo morale ustvarjat dohodek če bodo hotele preživet,sebe in seveda multinacionalko.

tisti ki ne bo dosegel dohodka bo sedaj še hitreje odletel,zaslužiti bodo morali več kot prej ker morajo preživeti krovno družbo,ki ji je interes v prvi meri dohodek in ni obremenjena z nacionalno dediščino.................

gule

Pare, pare pokreæu svijet, politiku i nogomet...

Citroenovc

Citat od: gule;271344Pare, pare pokreæu svijet, politiku i nogomet...

Pa ta forum tudi, pa eni nikol nič ne plačajo ...
OK

LP
Primož

andraž

Eni in isti..........

Èe se gp še proizvaja, je ok, ker ta kratkih je bilo zgolj za vzorec in niso bili nek top model za firmo.

gule

Citat od: Citroenovc;271345Pa ta forum tudi, pa eni nikol nič ne plačajo ...

A to ti o meni pišeš?

Čojko

Forum je brezplačen z pravili obnašanja. Donacije za delovanje foruma so bile prostovoljne.

zlomjo

Citat od: Èojko;271348Forum je brezplačen z pravili obnašanja. Donacije za delovanje foruma so bile prostovoljne.

Točno tako!!!