prispevki za forum 2021->

Začel/a Markolin, Oktober 22, 2020, 12:06:03 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Markolin

Vsi ki bi želeli in podpirajo delovanje foruma Citroenar.eu, lahko donirajo za obstoj Foruma za leto 2021 in naprej

Podatki za nakazilo

Prejemnik:

Marko Ličen
Preserje25/a
5295 Branik

IBAN: SI56 0510 0702 8063 290

Koda namena: OTHR
Namen :vaš NICKname - Donacija za Forum Citroenar.eu 2021->
Referenca: SI99 - drugo okence pustite prazno

Hvala!

Administrator

fifk

Jaz sem za, da se zgodba nadaljuje..

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Z veseljem prispevam, upam pa, da bodo prispevali tudi vsi prisotni težaki.

Lenko

Tudi jaz bom prispeval. Imam pa samo eno vprašanje. Piše da bi se forum prodal. Ali prodaja pride v poštev v primeru da se ne nabere dovolj  prispevkov, ali se bo prodal v vsakem primeru?
Lp Lenko

Markolin

Za pametne ponudbe smo vedno na voljo glede prodaje.
Kupuje se forum z placom pri Hitrost.si in 3 domenami Citroenar.eu, citroenar.si in citroenar.com.
Forum ima več kot 11.000 uporabnikov, to pomeni tudi njihovih osebnih podatkov, ki so jih oddali ob prijavi.
Da je forum tak kot je trenutno, je bilo vloženega ogromno dela in časa.

O ceni se je pač treba pogovarjat!

LP

info@

Citat od: andraž;270332Z veseljem prispevam, upam pa, da bodo prispevali tudi vsi prisotni težaki.

Èe misliš s tem mene, rade volje prispevam kakšen znesek za forum. Sem pa v dilemi. Èe misliš mene s tem "prisotni težaki" in bom potem plačal, da bom dobival takšne dovtipe, mi bodo brisali oglase, ne bom smel pisati o svojem delu, bom napadan tako ali drugače od "drugih prisotnih težakov", bom baniran, prepovedan, itd... Potem sem v dilemi. Ali naj plačam (kot v preteklosti) in to dobim ali naj ne plačam in to isto zastonj  dobim ?

Za pokazat imam veliko, dela se in se ustvarja že dolga leta. Samo zaradi nesoglasij, ki so se začela pred leti in so že zdavnaj izvodenela in so nepomembna, posledično tule nimam enakih pravic kot ostalih 10999 članov foruma.

Èe bi se z mojo donacijo mogoče vseeno ta 8 letna predolga doba končala, bi verjetno za cel forum bil plus.

Kaj pravite ?

Lorencing

Seveda je tako prav, vsak da kak evrčk, lih za en kufe, in zelo hitro pridemo na podaljšanje domenskega prostora in domene.

Evo 5 eur za mero in dobro voljo. Upam, da ne gre v nič.

Lenko

Citat od: Markolin;270334Za pametne ponudbe smo vedno na voljo glede prodaje.
Kupuje se forum z placom pri Hitrost.si in 3 domenami Citroenar.eu, citroenar.si in citroenar.com.
Forum ima več kot 11.000 uporabnikov, to pomeni tudi njihovih osebnih podatkov, ki so jih oddali ob prijavi.
Da je forum tak kot je trenutno, je bilo vloženega ogromno dela in časa.

O ceni se je pač treba pogovarjat!

LP

Da bo jasno. Nisem kupec.
Sprašujem samo zato, ker me zanima naslednje: plačamo za podaljšanje, forum pa se proda in se z njim zgodi "bilokaj".
Torej bi bil lahko naš vložek za prazen nič.
Sem vsekakor zato, da zberemo in živi naprej.
Lp

Markolin

Èe zberemo in plačamo za naprej, se ne proda itak, če pa je kdo, ki bi se resno zanimal. bi vsem, ki boste prispevali, vrnili donacijo, če pa sredstev ne bo dovolj, bomo forum ukinili, še prej pa arhivirali vse kar je na njem.

LP

Lenko

zlikovski

Se da to prek KLIKA tudi nakazat?

fifk

Citat od: zlikovski;270352Se da to prek KLIKA tudi nakazat?

Seveda.. 👍

zlikovski

andraž

Èisti firbec; kakšna je pa cena za eno leto?