Krivljenje hidravličnih cevi

Začel/a cybermatrix, September 18, 2020, 08:39:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cybermatrix

Zdravo,

Mogoče kdo ve za koga ki bi mi lahko krivil hidravlično cev za Xantio.
Imam novo original verzijo z vsemi komponentami vendar še ni krivljena. Predvsem debelejša stran iz pumpe kjer je fi kar preko 6mm je tista ki me najbolj skrbi in kako to izvesti.

Lep pozdrav

Xantia Marko

Hidex je meni obnovil hidravlične cevi za xantio. Menim da je v Grosupljem ena poslovalnica. Najbrž pa je še kakšno podjetje iz tvojega kraja ki obnavlja hidravlične cevi in ti lahko zapiga cev.

Poštar

Na Ekofleks hidravliki na Savski si že vprašal ali v Ljubljani hidravlika Prit.

taro

PRIT, Cesta dveh cesarjev, Ljubljana.

BRANÈI

Kar na roko jih probaj po ta stari zvit ,saj niso tako trde

gule

Jaz sem to vedno delal ročno. Vzameš kaj širokega okroglega in zvijaš, odvisno kakšen fi rabiš, ali kot.

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

andraž

Na hotuk delajo samo "šalabajzerji", vsi ostali prepustijo popravilo stokovnjakom.
Iz tega naslova je mnogo vozil v zelo slabem dtanju.

Dihtunga

Možnost je, da jo nafilaš z vodo in daš zamrznit v zmrzovalnik in jo potem zviješ, da se ne zlomi. Nisem pa tega probal.

BRANÈI

Zakaj potem pridejo cevi original ravne  in ne zvite?Tudi cevi od zavor ene pridejo ravne in jo moraš prilagodit in profesionalci jo zvijejo glih tako na roko kot mi šalabajzeri  ki smo jih menjali že slab kilometer