Xsara VTS Sport

Začel/a ZX16V, September 15, 2020, 01:08:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ZX16V

No sedaj sem pa verjetno zrel za kak cuden oddelek ��
V nedeljo pride v Prekmurje VTSka z sport kitom iz Latvije.
Res iz Latvije, pa kaj mi je bilo da sem se odlocil tja gor guzvat.
Solidno ohranjen, v prvi barvi, vsa oprema razen usnja pa se pomicno streho ima, jupi.

P.S.
Barva mi ne sede razen ce bi bil farbenblind, kaj mores tak je pac.
Pokrovi koles so za po...dit lepi. Podarim jih ��

Poštar

Iz radovednosti, koliko evrov? Vem za res lepo z malo prevoženimi, da vidim razkorak v ceni.

ZX16V

Pa je navadna VTS ali VTS Sport?

Moja je bila ze prepoceni, drugace se pa trenutno gibljejo 1000€ plus za 1.6 16v, 2000€ plus za 2.0 16v in HDi in 3000€ plus za RFS. Kaksne so cene v Slo me pa ravno ne zanima.

ZX16V

Da ne bomo nakladali, doma je.
Prezivela 1700km brez problema.
Za njo tici zanimiva zgodba o tem pa drugic.

Na hitro oprana in namontirane prve 18", ki so pri roki bile.

ZX16V

Leti pa kot leteca latvijka ��

Dihtunga

antasi

Kaj nas dražiš.
Povej raje koliko je zadnja cena.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ZX16V

Zadnja cena?
Ajd, da se pokrijejo stroski goriva, potem pa bo treba spet spustit ceno, ker nima slovenskih papirjev.
Ves kaj, sla bo ob bok sedmim ostalim VTS-kam.

Mi je pa zanimivo, kako imajo citrenovci razmetane facelifte ali izboljsave.
Ta ima sprednji odbijac, stevec, sedeze in luci od faze 2.1; volan, obvolanske komande, ogledala pa od faze 2.2. Glede na to da je bil nov prodan 10/2003 bi moral ze bit faza 2.2

Čojko

Kaj ta je 167KM? Še kakšno fotko notranjosti.

ZX16V

Motor XU10J4RS motor ni vec dosegal euro3 d4 norme in so ga ukinili z letom 2003. Ta ima EW10J4 motor, dodatno z sportnimi odmicnimi gredmi, optimiziran motorni racunalnik, sportni izpusni sistem in prekleto loputo krmiljeno z potenciometrom. Me je pa presenetila, po ravnem je nabrala kar 230 na uro.
Aja, vpisano ima 128kW.

andraž

antasi

Ziher je več.
Ce so navadne xsare po 250 je tale ziher vrednax4.
Se pravi jurja.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ZX16V

Da se ne bo tople vode odkrivalo. Trenutno se ne prodaja, ker lepo pase zraven faze 1 VTS-ke Sport v podobni kakec rumeni barvi.
Ce vas pa ze zanima koliko je prisla pa naj bo.
Cena avta 1200€, gorivo in vinjete 200€, moj cas 3dni je 300€, platisca 600€ in spisek se bo nadaljeval, matematiko pa skoraj vsak obvlada.

Zdaj pa raje VTS-ko obdelujte.

Xandrej

Pa tipkanje na forumu 17€ pa 6x si je zobe umil v 3 dneh 22€ pa sprdnil se je v avtu 10x je 33€... Pa ker rjavi zadnji del blatnika 18€ pa levi zadnji spodnji del praga 33€ pa ker je 2 dni deževalo 11€... :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

ZX16V

In kaj tebe zdaj moti?
Potem se pa ti pelji 1800km v eno smer.
Ni vam vredu ce vam kdo laze ali pa resnico govori.