Nosilec G3 za 3 kolesa C5

Začel/a DejanO, September 05, 2020, 09:17:15 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Na zadnja vrata C5II in C5 III paše ta G3 univerzalni nosilec za kolesa.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

A gre kaj levo desno? Nekam dolga jermena so videt
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

nič, še spodaj na dnu prtljažnika se lahko fiksira, torej skupno s 6 traki.

braby

Zanimivo...

Preko gumi tesnila na vrhu spojlerja? Spojler pa tudi ni drugega, kot kos plastike...

Jaz sem poskusil montirat podobno zadevo, pa nisem bil preveč prepričan v trdnost...

Upam, da ne pade dol, skupaj s spojlerjem...

LP

jumper1

Ali je tak nosilec sploh dovoljen?Ne vidi se tablice in luči,tako da lahko hitro kasiraš katerega v"rit".

Čojko

Enkrat kupiš Thule nosilec za kolesa, ki gre na kljuko in to je to. Vse ostalo je metanje denarja stran.

Gox

Imamo v Intersparu v Kopru enga ugodno :)

Daš še kuponček za popust gor pa je :)

:BigThumbs:

DejanO

Citat od: braby;268965Zanimivo...

Preko gumi tesnila na vrhu spojlerja? Spojler pa tudi ni drugega, kot kos plastike...

Jaz sem poskusil montirat podobno zadevo, pa nisem bil preveč prepričan v trdnost...

Upam, da ne pade dol, skupaj s spojlerjem...

LP

Največjo težo koles nosi zadnji odbijač, na katerem nosilec sedi. Vpetje je od zgoraj, od spodaj in z boka. Kolesa vozim občasno, kljuke nimam in je to bila nekako ugodna rešitev (90€) že pri prejšnjem C5.

gigo

Matr pol sm ga jaz dobu po res extra majhni ceni. Pred leti so zapirali nek renault servis na poti proti Rogaški. Thule za tri bicikle za vlečno kljuko me je koštal 250€ nov. Možakarji so razprodajali čisto vse kar so v salonu imeli. lucky me
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

sebi

Thule lepo navija cene, od lani do letos je šlo gor...