OEM radio

Začel/a ZX16V, Avgust 15, 2020, 03:50:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ZX16V

A mi lahko kdo vpise stevilko sasije v original radio. Nisem ravno navdusen nad zlatarskimi cenami in brezbriznosti citroenovih pooblascencev. J..i ga, eni pac radi vozimo te stare gare in imamo radi originalne zadeve.
Hvala

zlomjo

Èe prideš na morje, ti vtipkam.

Poštar

Za 15 evrov bi se vozil po Sloveniji. A je vredno?

zlomjo

Vredno ni, še gužve na cesti. Èe pa imaš slučajno kakšne poti vmes, je pa druga stvar. Jaz na primer bom šel za krompirjeve počitnice v Moravce in bom spotoma šel še na par koncev.

ZX16V

Bom v sredo in cetrtek v portorozu.

15€? Kateri pooblascenec naredi to za ta denar? Vsak priklop lexie stane 35€+

Poštar

Oprosti, moja napaka, 1 namesto 3.

zlomjo

Citat od: ZX16V;268368Bom v sredo in cetrtek v portorozu.

Kdaj boš imel čas, da se zorganizirava?

ZX16V

Ce ti ustreza lahko po 20. uri ali pa okrog poldneva. Bom dvakrat sel dol, v sredo in cetrtek.
A si kje blizu Markota doma?

zlomjo

Vse mi ustreza, sem pri šoli na Škofijah.

ZX16V

Ker sem imel ze poln kufer original radia in zvocnikov sem malce improviziral, vrag je ce ti lezi polno avtoakustike na podstresju.

ZX16V

Je pa v tem mlincku not

Čojko

Kam si pa senzor za notranjo temperaturo dal?

ZX16V

Zvrtal luknjo v spodnji del armaturke tako da je v visini malo pod kolenom in glej zlomka, hlajenje in gretje dela boljse kot prej. Prej so bile tezave ali je prevec hladil ali premalo grel

gero

..če sem prav razumel , če te jebe gretje in hlajenje moraš montirat drug radio in senzor temperature ? ..pol pa vse dela...:Hammer3:

ZX16V

Tako je naneslo, ta sensor uravnava temperaturo, ko je kabino zgoraj ogrel je spodaj bilo hladneje in ko sem ga premestil 30cm nize uravnava temperaturo nizje. Logicno, premaknes senzor in to je to razen ce se norcujes