Guletov kulinarični kotiček

Začel/a gule, November 03, 2012, 06:49:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ahhh sto ljudi sto æudi, sto žena dvjesto sisa!

frodo1

Drobno pecivo
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

Citat od: frodo1;167834Drobno pecivo

Joj gdje me naðe....uh, uh...:BigThumbs:

dyane

Ubijalci in premicna pokopalisca za zivalska trupla.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Xandrej

Citat od: dyane;167845Ubijalci in premicna pokopalisca za zivalska trupla.

Lahko pa vseeno! Ti pa si premični kompost pol! Pa gniješ not!

Pa brez zamere! Samo ne maram da nekdo v nekaj negoga preprečuje. Vsak papa kaj mu paše pa dela kaj mu paše se ti ne zdi, da je bilo o ubijalcih pa premičnih pokopališčih malo huda???

dyane

Ne vem Andrej...ampak naslov je svinjokolja....torej pomeni da so svijo zaklali....torej ubili...torej ce ubijas si morilec ane...ali kako zdaj...ce zakoljes dijano ni vredu...ce pa svijo,ki je zivo bitje...pa je to povsem normal Ali kaj......ja teoreticno smo res vsi kompostniki...saj hrana v nas se prebavlja...predeluje...ce pa jes mrtvo zival...si Pac njeno pokopalisce...no saj tak si jaz razlagam....ce pa je kdo uzaljen  pa se opravicujem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Glej meni je vseeno. Travo je tudi treba odrezat, vtrgat ali kakorkoli si s tem razlagaš to ti. Èe bi poznal osnove biologije je tudi to živo bitje a ne??? Ma saj je vseeno.

Zakaj ljudje kot so majnšina vedno vsiljujete nekaj kaj je drugače od večine???

Geyi lezbike, vere, vegetarijanstvo???

Pa delajte kaj vam paše! Jaz se tudi ne derem s transparenti, da imam rad babe kakor to delajo lezbike pa geyi! Pa imam pijatelje geye pa lezbike pa se prav lep razumemo!!!!

Pa se ne derem pa jem meso!!! Pa se ne derem, da sem katoličan... Vsi imate isto finto! Pa nimam ama ništa proti vegetarijancem, niti proti geyom niti proti komurkoli...

mirchi

Dok nena probam leva bo svija zame kralj zivali,pa ci se vsi na trepalnice postavljajo. In to povem s ponosom!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

krtija

Neki modrec je rekel: "Nisem priplezal na vrh prehranjevalne verige, da bom zdaj korenje glodal".
Tudi človek je žival in v enciklopediji bi pisalo vsejedec, torej tudi kaka svinja pa žuželka pa solatka pa gobice pa ribice pa školjke pa... OK, ne zdržim več. Grem jest!
Jejte po pameti pa bo...

dyane

Citat od: krtija;167856Jejte po pameti pa bo...

Se podpišem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

janez

Ubogim travojedim živalcam hrano odžirate . To vas pa nič ne boli, ko te tak lačno gledajo, ko prežvekujete njihovo zelenjavo ...

Zato jaz zelenjavo ne jem, ker ne prenesem , da me živalce lačno gledajo...

Mal za hec...

dyane

Hehehhehe...moram priznati...sem se nasmejal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Kakorkoli tale tema bo kmalu spet aktivna...bliža se zima in čas kolin...