Slabi stabilizatorji

Začel/a Snakes, Julij 24, 2020, 09:29:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Snakes

Pred cca. 20k km sem menjal prednja stabilizatorja, ker sta zacela ropotati.
Do pred kratkim je bilo vse ok, sedaj pa ju bo ocitno ponovno potrebno zamenjati.

Malo mi je cudno da sta zdrzala samo 20k km.
Zanima me ali je mozno da je kvaliteta tako slaba ali bi lahko bil razlog kje drugje v podvozju ki bi povzrocil, da se stabilizatorji hitreje zluftajo?

Ne spomnim se katere sem vgradil, vzel sem jih v eurotonu, cena cca 13-15eur.
Kaj priporocate da kupim, TRW?

Romzi

Xandrej

Original. Mogoce je 15€ dražji.

gule

Original stabilizator cena cca.40 eur kos.

sebi

Snakes

Aha, ok se pravi te cheap stabilizatorji za 15eur niso vredni pol k.
Verjetno bom sel do Novaka da mi jih menjajo, mislim da bi moral imeti kaksne preverjene.

Romzi

Citat od: gule;267924Original stabilizator cena cca.40 eur kos.
Ja čisto možno.
Meni tole menjajo skoraj na vsakem servisu, nisem pa ziher če so originalni - verjetno ne, ker se ne spomnim take cene. Verjetno kak Eurorepar (ki se v preteklosti ni vedno ravno izkazal, oz. kakor kdaj in kakor kje).

BRANÈI

Meyle hd ali lemforder so špica v kvaliteti in ceni

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Poštar

Se morda ve kateri proizvajalci delajo nadomestne dele pod okriljem Eurorepara.

Snakes

Pri Novaku vgrajujejo Meyle HD, tako da se bom kar pri njih oglasil. Vidim da je bila napaka da nisem ze v startu pri njih menjal.
Ropotat so mi zaceli ravno malo po rednem servisu.

gule

Citat od: garac;267947Erp ali original

Točno tako :emot112:

Vlado333

Lahko rečem, da do sedaj nismo imeli niti ene reklamacije z meyle, držijo zelo dolgo. Za erp pa lahko rečem, da so recimo bovdni za ročno zavoro zelo slabi - slabo narejeni. (žal se ne spomnim za kateri avto je bilo)

motofrik

To one palčke na vsaki strani....? Meni tudi na dve leti začne ena stran ropotati... oziroma, avto imam peto leto, pa dva menjana, oba na moji strani...
Prvi Citroen: Ami Super, 1974
Sedanji Citroen.: Xsara Picasso 2008

gero

Dobre izkušnje z Meyle , TRW.... Slabe izkušnje z plastičnimi Delphi... Kadar menjaš menjaj oba..