VIN IN RD45

Začel/a gcvilak, Julij 20, 2020, 02:36:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gcvilak

Zdravo,

Rabil bi nekoga, ki bi mi vnesel VIN v radio RD45.
Kdo to dela v Mariboru (okolici)

Lp,
Gregor

zlomjo

Èe prideš na morje, ti jaz naredim. Kje si nabavil radio?

DejanO

pridi v ponedeljek okrog 16.30 v MB Melje v avtopralnico pred Obrovnikom. Dan prej me spomni s SMSom na 040338810.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gcvilak

Citat od: zlomjo;267862Èe prideš na morje, ti jaz naredim. Kje si nabavil radio?

PT avtodeli

gcvilak

Citat od: DejanO;267876pridi v ponedeljek okrog 16.30 v MB Melje v avtopralnico pred Obrovnikom. Dan prej me spomni s SMSom na 040338810.

Bil danes na pooblaščenem, radijo ne piska, vendar sedaj ne dela bluetooth, predvidevam da so kaj pozabili vklopiti. Peljem nazaj, če ne rešijo, se slišimo. :BigThumbs:

zlomjo

A prej je delal? Èe so samo vtipkali VIN številko, niso mogli izklopiti BT.

gcvilak

Citat od: zlomjo;267893A prej je delal? Èe so samo vtipkali VIN številko, niso mogli izklopiti BT.

Prej je bil telefon normalno povezan, delalo vse, razen da je radio "pipkal". Ko sem avto odpeljal, sem opazil, da telefon ni povezan. Ko sem šel pod opcijo za povezovanje pa je ta onemogočena in ne morem dati iskanja.....

zlomjo

Tu ni nobene logike, če ti je samo vnesel VIN.

gcvilak

Citat od: zlomjo;267904Tu ni nobene logike, če ti je samo vnesel VIN.

Meni tudi ne. Razen če mu VIN na nek način nastavi nastavitve avta, ki pa v osnovi nima odprtega bluetootha....

Pojma nimam, bodo že rešli, saj so zato tam. :)

gcvilak

Citat od: zlomjo;267904Tu ni nobene logike, če ti je samo vnesel VIN.

Res pa je, da nisem imel priklopljenega mikrofona, misliš, da bi lahko bil to vzrok?

zlomjo

Ne, po moje ni to vzrok. Ker radio mora itak sam oddajat in niti ne vem, če se da kje priklopit ali odklopit BT

gcvilak

Evo, danes prejel še kabel za usb, ga priklopil, pa tudi ne dela. :(
Možno je preklapljati med radijem, cdjem in aux, funkcije USB radijo sploh nima......

zlomjo

Èudno. V sredo ali četrtek grem na Ptuj, pa se lahko oglasim in pogledam. Èe mi bo kupil RT6, dobim nazaj RD45, pa lahko pogledamo z mojim.

vsx

Ali niso na čeških RD45 bile težave z BT.
Kolikor se spomnim ...

gcvilak

Evo avto danes na pooblaščencu....
So morali v računalnik in v nastavitvah odpreti bluetooth in usb opcijo, ker je pač na mojo VIN številko to po defaultu izklopljeno.
Res pa je, da bi lahko to vedeli že takrat,ko so vnašali VIN v radio.

Spipali so mi 25€ in sedaj vse dela.