C4 picasso 1.6 hdi avtomatik

Začel/a Ton72, Julij 05, 2020, 05:34:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ton72

Pozdravljeni,sem nov na tem forumu in se še ne znajdem povsem v vseh teh temah...doma imamo zgoraj omenjeni c4 picasso letnik 2016...bi mi nekdo lahko povedal na koliko se delajo servisi na tem avt.menjalniku...je pa avtomatik in ne robotski menjalnik.....avto ima 135000km,
Hvala:BigThumbs:

garac

Naj bi bil life time... drug problem je koliksna je življenska doba avta? Nekateri pravijo, da je bolje pustit, če je dosti om,.ker  bo morda potem deloval slabse. Najbrz 135tkm se ne pomeni veliko?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Poglej v teme o "EAT6", kar je ta menjalnik, vse pise.

Olje pa vsekakor zamenjaj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

A imaš ročice okoli volana za menjavo prestav?

Ton72

Ja imam...tud meni je nekako logično da bi bilo dobro zamenjati olje..tam okoli 160000?

dvorjan

Kar zdaj ga zamenjaj, ne na 160k km.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Predvidevam, da imaš robotski menjalnik. Torej ni panike, navadno olje za ročne menjalnike cca.2 litra. A ti to ne bo rešilo težave z prestavljanjem.

jumper1

Citat od: gule;267520Predvidevam, da imaš robotski menjalnik. Torej ni panike, navadno olje za ročne menjalnike cca.2 litra. A ti to ne bo rešilo težave z prestavljanjem.

Ne govori bedarij ima eat6 menjalnik in ne robota.

gule

Èe ima ročice okoli volana za menjanje prestav, ima robotski menjalnik. Hvala na komplimentu.

Godfather86

Jaz imam obvolanske ročice in sigurno nimam robota ��. Od 2016 naprej se robota ni več dobilo. Èe ima prestave PRNDM
potem ni robot.

gule

Èe sem napisal ročice sem mislil na dve, torej ročici. In potem je vsekakor robot. In seveda mislim na tiste ročice, ki im rečejo F1, ne na tiste za žmigavce in brisalce.

Godfather86

Gule imam f1 ročice in nimam robota.

gule

Seveda ga imaš, samo ne veš, ker so se ti zlagali, ko si avto kupil, da gre za avtomatika.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Godfather86

Aisin AWF6F45 je torej klasični menjalnik s sklopko ki ga upravlja hidravlika?