Damjan Sirnik - rsm23

Začel/a Zeko124, Februar 21, 2020, 09:25:48 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Dragi prijatelji in soforumaši...

V velikem šoku vam sporočam, da je včeraj v zgodnjih jutranjih urah bitko z zahrbtno boleznijo izgubil naš soforumaš in prijatelj Damjan Sirnik, na forumu bolj znan pod nazivom "rsm23".

Bil je velik strokovnjak na področju računalništva, informatike in programiranja, strasten kolesar ter tudi strasten ljubitelj avtomobilizma in hidravlike.
Vedno pripravljen pomagati na vseh področjih na katera se je spoznal, drag prijatelj vsem, ki smo ga bolje poznali.

Za vse, ki bi se želeli udeležiti pogreba in nimate informacij:

Od Damjana se bomo poslovili v torek, 25.2.2020 ob 13.30 na pokopališču v Dravljah.

V odsotnosti mojega trdega diska je tale fotografija najboljša ki jo premorem.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Verjel sem in želel mu uspeha pri bitki življenja do konca.
Ma ne takega konca.
Eden najbolj iskrenih in vedno imeti čas pomagati ljudi, kar sem jih osebno poznal!

Damjan, kamorkoli si odplaval, naj bo tam veliko vsega, kar ti je bilo ljubo!
OK

LP
Primož

Čojko

Uh. Ravno nekaj dni nazaj sem pomislil nanj, da se že dolgo ni nič oglasil na forumu. Obisk z zelenim xm mi bo vedno ostal v spominu. Nisem vedel za bolezen.
Damjan, počivaj v miru.

andraž

Še enkrat sem preletel njegove poste o obnovi zelenega xm-a. Danes šariš po avtu, jutri te ni več...
Se ne zavedamo grozljive minljivosti...
Sožalje!

sušo

Ja, Damjan je bil dober človek, prijetelj. Pogrešali ga bomo.
Sožalje svojcem.

superca13

Sem ga spoznal. Nisem vedel za bolezen. Življenje zna bit res nefer. RIP

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

garac

Dragi Damjan. 18 novembra sva bila zadnjič na vezi. Bil si optimističen in dobre volje, kot vedno. Pozitiven, oba sva upala na najbolje.

Hvala ti za vse tvoje prispevke, analize, energijo, ki si jo oddajal, žar v očeh, ko si opisoval obnovo tvojega XM... Hvala. Upam, da si šel na bolje. Kot so že rekli fantje, pogrešali te bomo. Počivaj v miru
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

uh, težko nam je vsem, ko to slišimo. Groza. Nasvidenje kolega!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Gox

Zelo težko berem take poste :(

Počivaj v miru.

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Xandrej

dbostjan

mezy

Damjan je bil izredno prijetna in pristna oseba. Ob vsem tem mi priteče solza. Počivaj v miru.