Nove karte 2020-1 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Januar 08, 2020, 01:13:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

John2005

A je komu uspelo posodobit kartografijo na 15.0.0.-r0 in 21.08.25.12_NAC-r0?

Prosurfer

Citat od: sebastijan;263364Èe se prav spomnim na root mapi ključka narediš datoteko License in notri daš aktivacijsko kodo. Važno pa je, da na koncu aktivacijske kode pritisneš Enter, torej za aktivacijsko kodo mora bit CRLF znak, sicer zadeva ne bo delala.

Ali to datoteko narediš z beležnico oz. v formatu *.txt?
Torej naj bo ime datoteke License.txt?

matrix

Probaj v beležnici napisat ključ in potem shraniš z imenom Licence brez .txt končnice.

jani72

Sem poskusil karte vnesti v navigacijo, preko USB, ko je zahtevalo kodo sem preko generatorja kamor sem pod CCT.DAT.inf, vnesel cct.dat.inf od kart in pod vin svojo številko šasije, to kodo sem nato vnesel v navigacijo. Pri tem pa mi je napisalo tole . A ima kdo rešitev?

Pele

Mi lahko kdo da bolj natančen oziroma enostaven opis glede postopka? Na ključku imam, potem pa ne vem kako naprej, nisem ravno računalniški tip.

zlomjo

Pritisneš gumb NAV, se pomakneš na desno in izbereš Upravljanje zemljevidov, nato Zemljevidi in posodabljanje in izbereš desno spodaj gumb posodabljanje, seveda imaš ključek že vstavljen.

zlikovski

pa motor mora bi prižgan ob nalaganju, nesme biti samo kontakt.

MSrougeZX

Citat od: jani72;263418Sem poskusil karte vnesti v navigacijo, preko USB, ko je zahtevalo kodo sem preko generatorja kamor sem pod CCT.DAT.inf, vnesel cct.dat.inf od kart in pod vin svojo številko šasije, to kodo sem nato vnesel v navigacijo. Pri tem pa mi je napisalo tole . A ima kdo rešitev?

Nisi prave kode zgeneriral. Poiskusi drugo datoteko zgenerirat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bouzo

Citat od: AirDevil;262999Super hvala za karte. Tudi sam končno posodobil.

1. zaženeš generator
2. vpišeš VIN
3. glede na spodnji seznam pod browse najdi datoteko pri d/l mapah 2020-1 (ki jo imaš skopirano na USB ključku, FAT32 formatiran)
- RT6: "CCT.DAT.inf" on the root
- SMEG: "SMEG_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
- SMEG+: "SMEG_PLUS_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
- SMEG+i V2: "SMEG_IV2_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
4. klikneš generate in slikaš z mobitelom kodo ki se izpiše
5. izvržeš USB in uživaj v večurnem nalaganju vseh map oz vsaj polurnem nalaganju določene mape

Po tem postopku deluje na Smeg5 (citroen C4 GP 2013), ko sem z generiral
- SMEG: "SMEG_UPG\DATA\CCT.DAT.inf

Lp

cafo

Pozdravljeni. Meni nikakor ne uspe posodobiti zemljevidov. Sem nalozil na usb kljuc, zgeneriral kodo. ko ključek vstavim mi samo napiše, da ni nobenega media za predvajat. Je mogoče kdo pripravljen, da mi napiše ali me vodi po korakih za namestitev ali, ce je kje iz Mb ali okolice, da mi naloži datoteke na ključek, ker jaz sem očitno pravi laik kar se tega tiče.
Vozilo je C5 2.0HDI, let 2013.

zlikovski

zlomjo

Ključek formatiraj z xp-ji. Pridi na morje po virusih, pa ti rešim.

cafo

dvorjan

Citat od: cafo;264714Imam nov 32GB ključek.

Ja, to bo tezava, ker je formatiran v NTFS.

Tole naredi najprej:
https://www.howtogeek.com/316977/how-to-format-usb-drives-larger-than-32gb-with-fat32-on-windows/
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

cafo

Tako in se ze nalaga. Najlepsa hvala dvorjan za navodilo in nasvet. Lp