Nove karte 2020-1 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Januar 08, 2020, 01:13:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

FerdoDS5

Sem potegnil karte dol, usb ključek formatiral in gor naložil karte. Zadevo zgeneriral tako kot je opisano.
Ko vstavim ključek mi najprej išče medij,ok. Potem išče contatibilnost.... čez nekaj časa pa mi vrže nazaj na masko radia in ne naredi ničesar. Kje je problem!!

lp

zlikovski

pojdi not v navigacijo, najdi kje so mape tam imaš opcijo update in tam potrdiš, mogoče te bo vprašalo po kodi in jo vpišeš nato se ti odpre meni z mapami in označiš mapo katero hočeš nadgraditi.

(točnega postopka do menija kako prideš do map z opcijo posodobitve ti napamet z glave nevem, bi moral biti polek in pogledati, v navigaciji malo pobrskaj, se pa nahaja spodaj desno ta opcija)

Postopek je enak:
https://www.youtube.com/watch?v=BsG0o38Io5g

fluri

Pososodbitev O.K .Moti pa me to ali pa je kakšna "finta " , da mi izbriše vse shranje "priljubljene" naslove ?

fluri

Posodobitev O.K Moti pa me to ali pa je kaksna "finta",da izbriše vse shranjene-priljubljene naslove .?

Pinta_slo

Za aktivacijsko kodo ni potrebe po generatorju. Poljaki imajo spletno stran. Pa ti ob vnosu VIN št. takoj izpiše aktivacijsko kodo.

tej25

Citat od: Pinta_slo;262752Za aktivacijsko kodo ni potrebe po generatorju. Poljaki imajo spletno stran. Pa ti ob vnosu VIN št. takoj izpiše aktivacijsko kodo.

Prosim za link te Poljske strani...

Hvala!

zlikovski

Saj generator imaš eno stran nazaj.

tej25

Sem generiral po tvojih  navodilih vendar mi  kljub več poizkusom ni uspelo. Ko poizkušam inštalirati v avto mi kode enostavno ne prepozna. Ne vem kaj delam narobe? Hvala

zlikovski

Èudno.
Vpisati moraš komplet VIN številjko, in zgenerirati oba fajla.
za vsak slučaj si zapiši obe kodi in probaj (slučajno če vpišeš v izpisani kodi not ko je O=ničla, da nebi pisal čkre=O)

MSrougeZX

Pa pazi kateri fajl vneseš v generator...ni vseeno če je RT6 ali SMEG ali SMEG+....
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

AirDevil

Super hvala za karte. Tudi sam končno posodobil.

1. zaženeš generator
2. vpišeš VIN
3. glede na spodnji seznam pod browse najdi datoteko pri d/l mapah 2020-1 (ki jo imaš skopirano na USB ključku, FAT32 formatiran)
- RT6: "CCT.DAT.inf" on the root
- SMEG: "SMEG_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
- SMEG+: "SMEG_PLUS_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
- SMEG+i V2: "SMEG_IV2_UPG\DATA\CCT.DAT.inf"
4. klikneš generate in slikaš z mobitelom kodo ki se izpiše
5. izvržeš USB in uživaj v večurnem nalaganju vseh map oz vsaj polurnem nalaganju določene mape

P.S. Èe kdo ve kako na sam USB z mapami ustvariš datoteko v kateri je že koda zapisana da ti ni treba za vsako mapo ponovno vpisati kodo se priporočam za odgovor.

TMC itak ne dela ker RT6 niti ne zazna slovenskega oddajnika oz ponnudnika TMC. Sem sprobal saj čim se približaš Avstriji zazna radio O3 in TMC lepo dela tako da ni problem da TMC ne dela zaradi map ampak ker RT6 niti ne ve da slovenski radiji oddajajo ta signal.
DS4 THP200

MSrougeZX

Meni je naložilo karte precej hitro. Okoli pol ure za vse tiste kar sem označil. Sem pa uporabljal ključek 3.0USB 16GB.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

SeBcHy

Hitrost nalaganja kart je v glavnem odvisna od tipa navigacije. Pri novejših SMEG gre dokaj hitro, pri starejšem RT6 pa gre bolj počasi.

DejanO

Middle Europe danes meni 10 min oz 6,5 km vožnje. e-myway
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

sebastijan

Citat od: AirDevil;262999Super hvala za karte. Tudi sam končno posodobil.
P.S. Će kdo ve kako na sam USB z mapami ustvariš datoteko v kateri je že koda zapisana da ti ni treba za vsako mapo ponovno vpisati kodo se priporočam za odgovor.

Če se prav spomnim na root mapi ključka narediš datoteko License in notri daš aktivacijsko kodo. Važno pa je, da na koncu aktivacijske kode pritisneš Enter, torej za aktivacijsko kodo mora bit CRLF znak, sicer zadeva ne bo delala.