Tresenje motorja in avta ob zaustavitvi c4 gp 2014

Začel/a Rakec, December 12, 2019, 08:48:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Rakec

Zdravo. Pred kratkim sem opravkl veliki servis, pred servisom se mi je tresenje dogajalo obcasno, po servisu pa vedno bolj pogosto. In sicer, ko avto vzgem in se odpeljem, vse ok. Ko pridem do stop znaka ali krizisca in obstanem, se motor trese kot vibrator, cela kabina vibrira da je prav nadlezno. Ne glede na to ce imam avto v prestavi ali ne. Gre pa za c4 gp 2014 1.6hdi z robotom, prebozenih 185k, do sedaj brez napak.
Razmisljal sem v smeri diz ( mogoce je katera boga) ali pa jermejica za pogon mikro jermena. Lahko da je pa cisto nekaj tretjega, ker se pa ne dogaja vedno. Je pa vseeno ce je avto vroc ali hladen, isto trese. Med voznjo ni problemov.

andraž

O tem je že nekdo pisal. Mislim, da je bila potrebna nastavitev robota.

zlikovski

Rakec

Citat od: andraž;261711O tem je že nekdo pisal. Mislim, da je bila potrebna nastavitev robota.

Menhalnik ni, ker ni razlike ce drzim sklopko ali pa imam v A ali R, je  vseeno. Gumice zgledajo zelo dobro vse.

Rakec

Bil na orig servisu, zanic vztrajnik, ki je bil menjan 30k nazaj. Ne morem verjet

andraž

zlikovski

Rakec

A to je letnik 2014, ni garancije. Ob nakupu leta 2018 so mi pod gsv garancijo zamenjali  vztrajnik in sklopko. Na pooblascencu za gsv. Torej, sklep je, da vztrajnik ni bil menjan. Ker po 30k pa res ne more crknit. Lepo so me napizdli...

Dihtunga

Èe piše da je bil menjan, reklamiraj. Saj imaš garancijo na te dele. Je pa nateg ...

Rakec

18m je od menjave, ni vec gsrancije. Je pa nateg ja