C3 Picasso & radio

Začel/a kostevc, September 22, 2019, 09:38:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

kostevc

Živijo,

imam eno "težavo" oz. ne vem kaj sem spregledal:

Citroen C3 Picasso, letnik 2013, klasični radio, ki je vgrajen:

že na "stopnji 1" radio igra tako na glas, da se ne moreš pogovarjati, kaj šele naprej proti višji glasnosti ... Kje se to nastavi?

Hvala za pomoč & lepo nedeljo ;)

kostevc

Citat od: kostevc;258949Živijo,

imam eno "težavo" oz. ne vem kaj sem spregledal:

Citroen C3 Picasso, letnik 2013, klasični radio, ki je vgrajen:

že na "stopnji 1" radio igra tako na glas, da se ne moreš pogovarjati, kaj šele naprej proti višji glasnosti ... Kje se to nastavi?

Hvala za pomoč & lepo nedeljo ;)

No toliko, da javim ... Na žalost je šlo za "prikrito napako" prodajalca (Avtohiša Seliškar). Ugotovili smo, da je bil radio okvarjen, kar kažejo tudi dokumenti, ki so bili priloženi, ampak so nam iz servisa (Avtohiša Seliškar) zatrjevali, da bo odklop akumulatorja in/ali reset računalnika pomagal. Ker so videli, da predstavlja menjava radia 10 % vrednosti avta, so bili o tem tiho, in raje zavajali ... Vsekakor upamo, da nam ne bo več treba imeti opravka z njimi.

Èe pa ima kdo slučajno naprodaj kak delujoči radio za C3 Picasso (model z navigacijo) - javi na zasebno sporočilo ;) Hvala ;)

gero

No, jes mam pa eno drugo težavo z radiem. C3 Picasso 2011 , bencinar . Original CD radio. Med poslušanjem glasbe ( CD) se na ekranu izpiše Track 1 za prvi komad  , Track 2 za drugi komad..Ne izpiše pa naslov komada in izvajalca. Nekje v menuju sem našu da lahko za posamezen komad ki špila izpišeš naslov komada in izvajalca. Ampak samo za komad ki špila. Ko greš ven iz menuja pa je spet isto.. Je to tako serijsko ali je potrebno kej naštelat v menuju ? (jes sm probal že celga boga pa nič našu). Kurc , špila pa le..:emot163:

Mitjaa25

Citat od: gero;262995No, jes mam pa eno drugo težavo z radiem. C3 Picasso 2011 , bencinar . Original CD radio. Med poslušanjem glasbe ( CD) se na ekranu izpiše Track 1 za prvi komad  , Track 2 za drugi komad..Ne izpiše pa naslov komada in izvajalca. Nekje v menuju sem našu da lahko za posamezen komad ki špila izpišeš naslov komada in izvajalca. Ampak samo za komad ki špila. Ko greš ven iz menuja pa je spet isto.. Je to tako serijsko ali je potrebno kej naštelat v menuju ? (jes sm probal že celga boga pa nič našu). Kurc stavim na bet365, špila pa le..:emot163:

A to imaš originalen cd? Ker če nimaš je potem tudi odvisno od tega kako si posnel glsbo na cd... ne kaže vedno vseh naslovov teh mp3-jev tako, da to ni nič narobe z radiem.

gero

Enako je  z originalnimi CD-ji , zapečenimi audio CD-ji , zapečenimi MP3...zanimivo pa je da na starejšem letniku avta z bogatejšo opremo in enakim radiem prikazuje nazive izvajalcev..Hecna reč..

zlomjo

Citat od: gero;263114Enako je  z originalnimi CD-ji , zapečenimi audio CD-ji , zapečenimi MP3...zanimivo pa je da na starejšem letniku avta z bogatejšo opremo in enakim radiem prikazuje nazive izvajalcev..Hecna reč..

Èe je v enakem radiju, potem je po moje odvisno samo v nastavitvah. Z Mirascriptom dobiš vpogled v ogromno nastavitev, ki jih niti ne poznamo.