C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Vlado333

Pol nas tukaj v Ljubljani in okolici res "odirajo" s cenami za obnovo in barvanje platišč.

zlikovski

Moje 19'' so tudi pripravljene na sezono.

Vlado333

Meni osebno najlepsa platisca za c5, pa se na kak drug avto bi tudi pasala.
Si kupil rabljena in jih dal obnoviti?

zlikovski

Rabljena, niso obnovljena tu pa tam so kaj opraskana, ampak nič drastičnega, pač normalno da z uporabo dobi bojne rane :)

jumper1

savinjcan

Citat od: zlikovski;264200Moje 19'' so tudi pripravljene na sezono.

Daj povej kere letne/zimske gume uporabljas? Jaz imam letne Sava eno sezono in sem zadovoljen, zimske pa moram letos kupiti. Gledal srm sicer Kumho 150e po komadu.

zlikovski

Zimske Bridgestone moral bi pogledat katera serija je guma, zdaj sem pa nabavil letne Rotalla.

ZX16V

Poslikaj napise na platiščih, se bo lepo videlo kvaliteta peskanja in prašnega lakiranja.

zlikovski

Moja platišča so še original, niso obnovljena.

ZX16V

Sem mislil na DejanO, ko so bila obnovljena.

zlikovski

DejanO

ko pridem domov okrog 17.00, poslikam.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

ZX16V

Ne vidi se najboljše ampak glede na to da so napisi stolčeni, preveč grobo. Èe želiš ti pošljem sliko kako je dobro narejeno, ko se ne vidi niti ene vdrtinice. S prašnim lakiranjem lahko precej zaliješ neravnine pri teh platiščih se pa še vedno vidi struktura. Lahko delam krivico, če bi lahko primerjal z mojimi bi se lepo videlo.