Èiščenje FAP filtra

Začel/a davork, April 11, 2019, 10:42:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zakl

Citroenovc

Citat od: davork;254779nehote se mi je zasajal filter trdih delcev... Po dolitju aditiva,
pri pooblaščenrm servisu so me nagnali na AC kjer naj bi auto takoj pognal
"regeneracijo". Saj ne, da bi se vsak dan vozil po AC ampak ne tako redko, da se ne bi sam vmes zagnal..
imam močan obcutek, da se pač ne bo uredioi samo in ker menjava (obnovljenega) fap filtra stane 700-800 na pooblaščenem servisu,!

Èe jaz prav razumem tvoje modrovanje - zmanjkalo ti je aditiva, zato se je filter premalo čistil in ti je avto javil pač napako - so ti ga dolili in rekli, da zdaj pa še avto malo zlaufaj ... Ampak ne, ti si že vnaprej sam pri sebi ugotovil, da to zagotovo ne more pomagat, saj se včasih pelješ tudi po AC pa lej no lej, se je zabil) in že iščeš drug FAP/nekoga, ki bi ga mehansko očistil ...

Èe sem si to zgornje tvoje prav raztolmačil - lahko rečem samo ... (mah boš užaljen, če napišem).
OK

LP
Primož

xpuser

Citroenovc mogoče zmanjklao za vinjeto.

zlomjo

Èe bo potrebno, bom moral kupiti 2 komada. Najprej mi je bilo žal, ko sem videl da je treba starega shraniti. Zdaj me je pa Silux potolažil. 222 € za enega.

davork

Citat od: Citroenovc;254898Èe sem si to zgornje tvoje prav raztolmačil - lahko rečem samo ... (mah boš užaljen, če napišem).

Ti si tolmači kakor želiš, jaz sem vprašal za vnaprej, če bi šlo po negativnem scenariju...

@Citroenovc in če ti ne paše preskoči temo, a te je kdo silil, da pisariš? to je forum in če boš užaljen ali ne si en zafrustriranec!

@xpuser ti pošljem eno še v Ljubljano?

vsem fantom, ki so podali nasvete pa hvala še enkrat!

pa lepe praznike!

Citroenovc

OK

LP
Primož

davork

Citat od: Citroenovc;255061Krohotom se smejem ...

Pazi da te ne stisne ;)

p.s. ne debatiram z 40-letnimi zafrustriranci :emot11:

andraž

Ti si pa malo kralja, se mi zdi.

davork

Citat od: andraž;255071Ti si pa malo kralja, se mi zdi.

Zakaj že? ker se eni vtikate v to kar vam ni treba?

Lepo vprašam za mnenje izkušnje pa eni pametnjakoviči začnejo pametovati...

Se vidi, da so moderatorji na dopustu.

Citroenovc

Edini "pametnjakovič" na to temo v tej debati si ti.

Zato se pa še samo krohotom smijem.

Odgovor in pojasnilo ti je dal pa serviser. Samo drži se ga.
OK

LP
Primož