K: avto prikolico Nujno

Začel/a isarajli, Marec 02, 2019, 09:45:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

Danes ali jutri kupim atestirano avtoprikolico do 750kg skupne teže, nad 200 cm dolžine kesona. Ponudbe prosim na sms 051832858
Vem, da ni citroen, jo bo pa citroen vlačil :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Romzi

antasi

Èe jo nujno rabiš, mogoče najem?
V Celju imaš najem avto prikolic, poglej net,
od 30 e naprej na dan. Komur se zdi to veliko, naj kupi prikolico nad 750kg, gurtne atestirane, jo vsako leto zavaruje, predvsem pa nekje na varnem hrani. Do 750kg je cenejše ko je TP na 4 leta.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

isarajli

Kar se neta tiče sem vse prečekiral
Tema niti ni tako ugoden, glede na kvaliteto sploh ne. Tole bi vzel, pa jih ne bo pred 15.3.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13934395
Rabu bi jo pa že danes. Eno leto staro, ki sem jo naivno puščal nezaklenjeno pa zdaj verjetno vlači kak romun ali ...

antasi

tule sem si jaz izposojal v celju
in je zelo vredu in fer človek
http://www.prikolica.com/

isarajli

Romzi

isarajli

Citat od: Romzi;253133Novo? Rabljeno?

Novo rabljeno :) Možakar jo kupu novo, 2× peljal in kupu kombi, potem je stala v suhi garaži 4 leta. Alu stranice vse se odpirajo in snamejo, cerada višine 160, mere kesona 260×145. Včeraj sem snel kolesa, namastil ležaje, danes pa na hitri cesti v mb 1.5 km sprintal za gumo, ki mi je zaradi nezategnjenih vijakov odletela in me prehitela. Zdaj je vse skup smešno, ker se je na srečo dobro končalo :) Takoj za tem se je ustavil fant z avtovleko, kot naročen in mi zaščitil hrbet, ter pomagal vrnit kolo na pravo mesto, tud vijake je najdu :)
Burleska, noge me fajn bolijo od laufanja v teških delovskih gojzerjev to pa je tud vse
Dobra šola.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

Vidiš, ko nisi kupo citroenovo prikolico.
Ona bi znala vozit tud brez enega kolesa.

sl1

Ja to je tko k moj stric ko je fičota prodajal, pa jim je na testni vožnji isto kolo dol padlo in jih prehitelo. Na srečo na lokalni cesti pri relativno nizki hitrosti. Kupec je kar peš šel in seveda ni kupil. :)

isarajli

Citat od: antasi;253159Vidiš, ko nisi kupo citroenovo prikolico.
Ona bi znala vozit tud brez enega kolesa.

Citroen jo je vleku, a misliš, da bi tud on šel sam po enem, ker mi res ni za kupit 4 letne čez par dni ?

antasi

Ne gre. Ker na TP moraš imet vse 4 .
Lahko pa pol po pohorju voziš s tremi in eno šparaš da se nebo znucala.

Romzi

Citat od: isarajli;253157Novo rabljeno :) Možakar jo kupu novo, 2× peljal in kupu kombi, potem je stala v suhi garaži 4 leta. Alu stranice vse se odpirajo in snamejo, cerada višine 160, mere kesona 260×145. Včeraj sem snel kolesa, namastil ležaje, danes pa na hitri cesti v mb 1.5 km sprintal za gumo, ki mi je zaradi nezategnjenih vijakov odletela in me prehitela. Zdaj je vse skup smešno, ker se je na srečo dobro končalo :) Takoj za tem se je ustavil fant z avtovleko, kot naročen in mi zaščitil hrbet, ter pomagal vrnit kolo na pravo mesto, tud vijake je najdu :)
Burleska, noge me fajn bolijo od laufanja v teških delovskih gojzerjev to pa je tud vse
Dobra šola.
Aha. No, malo več sreče v prihodnje....
Jaz oz. mi pa smo v fazi nakupa čimvečje prikole (3x1,5m) s cerado nekje do stojne višine 160-180cm in obvezno na 3. tablico. V igri so nekako tri. Tema, Niewadow in Access Ranger. Kar bo prej in ceneje.
Èe se najde pa kaj ugodnega rabljenega se pa tudi priporočam.

antasi

Citat od: isarajli;253157Novo rabljeno :) Možakar jo kupu novo, 2× peljal in kupu kombi, potem je stala v suhi garaži 4 leta. Alu stranice vse se odpirajo in snamejo, cerada višine 160, mere kesona 260×145. Včeraj sem snel kolesa, namastil ležaje, danes pa na hitri cesti v mb 1.5 km sprintal za gumo, ki mi je zaradi nezategnjenih vijakov odletela in me prehitela. Zdaj je vse skup smešno, ker se je na srečo dobro končalo :) Takoj za tem se je ustavil fant z avtovleko, kot naročen in mi zaščitil hrbet, ter pomagal vrnit kolo na pravo mesto, tud vijake je najdu :)
Dobra šola.

Si ziher da jih nisi zategnu?
Lahk da je bil sosed pohorc faušn ko maš spet novo prikolo al je pa gume rabu:Hammer3: