DS7 - prva vožnja Avtomagazin

Začel/a DejanO, Februar 27, 2019, 04:48:58 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

No, ja, jaz sem praktično vsako leto v Nemčiji. Èe se pelješ izven ur, ko so delovne migracije, se marsikje da peljati 200+ in to ljudje tudi počno.

Pa za razliko od naših cest je tam potovalna hitrost cca. 140 km/h. Je pa res, da je vedno več omejitev, k sreči pa ni pretiranega nadzora. Pač malo opazuješ voznike okoli sebe in si izbereš hitrostno skupino, ki ti najbolj ustreza.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Dajte no 3/4 ljudi ki hvalijo nemške ac so bili tam 1x pred 15 leti, ali pa so slisali o kakovosti in hitrostih za šankom

Sem pa srečal zadnjič enega tipa s tega foruma ki je s porschem po kruh prišel...da ni kdo zamenjal nemčijo za slovenijo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

NA teh nemških MC imaš več omejitev kot pri nas, celo pa v Avstriji.

antasi

Dajmo še malo o porabi.
Koliko pokuri ta tanov bencinc 1.6
180 ali 225 konjski motor?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gule

Xandrej

Ti dejansko moraš nekaj v vsako temo napisat al kako? Na dacio si še pozabil... Kaj pa bi ti imel okoli? 2 toni pleha... ker si poznavalec bi lahko vedel da vsaki kilogram ki avto olajša stane firmo ohoh denarja in da bi bil avto lažji se večina proizvajalcev trudi...

c5 exclusive

Lepa Insignia :-)
Ali kdo ve kdaj bo na voljo za test? Po Nemčiji se že dolgo vozi bil v ponedeljek gor videl vsaj 2 ali 3 zapored verjetno kakšen test.
lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Matteo.

Citat od: C5 Exclusive;253296Lepa Insignia :-)
Ali kdo ve kdaj bo na voljo za test? Po Nemčiji se že dolgo vozi bil v ponedeljek gor videl vsaj 2 ali 3 zapored verjetno kakšen test.
lp
Mislim da bo kar težko tole testirat v slo...
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

gule

Citat od: Xandrej;253295Ti dejansko moraš nekaj v vsako temo napisat al kako? Na dacio si še pozabil... Kaj pa bi ti imel okoli? 2 toni pleha... ker si poznavalec bi lahko vedel da vsaki kilogram ki avto olajša stane firmo ohoh denarja in da bi bil avto lažji se večina proizvajalcev trudi...

Ja jaz moram v vsaki temi biti, če to moti Vašo exelenco naj mi oprosti in ne bere. Proizvajalci se trudijo profitirati in šminkerjem prodati galvanizirano plastiko.:BigThumbs:

antasi

Citat od: gule;253308Ja jaz moram v vsaki temi biti, če to moti Vašo exelenco naj mi oprosti in ne bere. Proizvajalci se trudijo profitirati in šminkerjem prodati galvanizirano plastiko.:BigThumbs:

Pa kaj je s teboj. V vsaki temi pošpukaš, kar je novejšega.
To naj bi bil citroen forum, kjer bi naše tudi kdaj pohvalili.
Pa saj vsi vemo, da imajo novi avti mali milijon novih, kao nujno potrebnih dodatkov, ki lahko tudi pomenijo strošek.
Pa kaj naj zato vsi kupimo nissana starega 15 let ali kaj?
Pa da tako hvališ dacio, je tudi malo za luno.
Saj to je renojev motor in delno nissanovo podvozje z romunsko izdelavo, kjer imaš šperplošče namesto polic.
Seveda je cenejš,i ko pa ni nič opreme, ki ne more crknat in tudi natančnost izdelave je čisto romunska.
Pa nisi nikoli kakega novega avta iz salona peljal in primerjal z dacio? Ali si takšen, kot so bili včasih, ko so v jugi rekli, da zdaj ni več uporabnega avta za kupit, ko so nehali delat Z750, pa pozneje R4 itd

gule

Antasi recimo, da vem kaj so današnji produkti avto industrije vseh brendov iz prve roke.

antasi

brez zamere, ampak malo te pa moram pograjat, če prodajate tudi nove avte, potem veš, da novi citroeni glih niso najslabši avti, če primerjaš konkurenco, kaj ponudijo za ta denar.
Glede stroškov in vzdrževanja avta se strinjam, da je najbolj racionalno imet ohranjen avto okoli l.90 do npr.2000, ampak saj veš, da so taki že iztrošeni in tudi zahtevajo denar.
 To je pač prinesel razvoj, ekologija itd kar je včasih skregano s kmečko pametjo, ampak če bi vsi tako razmišljali kot ti pišeš, bi imeli anarhijo. K sreči smo ljudje ovce, ki se pustimo voditi in imamo tako, kot imamo.
Saj pravijo, da smo si sami izbrali take voditelje, ki nas vodijo..
Poglej svojo državo in jo primerjaj z npr. Nemčijo. Zakaj je takšna razlika, saj smo ljudje načeloma isti tu in tam. Malo(ali veliko) sigurno pripomore balkanska miselnost, ki jo ti tako rad pišeš, ampak če hočeš dobro svojim naslednikom, jih začni učit nemško ali vsaj slovensko. Jebeš ti tako državo, ki ti da svobodo, denarja pa ne.
Nismo več kmeti, da bi si doma lahko pridelali hrano, da ne bodo otroci lačni.
Danes moraš enostavno imet denar, drugače trpiš ti in vsi okoli tebe.
Nekdo je izračunal, da en otrok do konca šolanja stane 50.000 eur in to večja za Slo, Bih ali pa Nemčijo. In tudi tukaj nismo zadovoljni,ampak se trudimo, kaj ti pa ostane..

gule

DejanO

madžarski DS7 danes na AC pri Framu
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive