Karburator AX Solex

Začel/a zo, Februar 24, 2019, 04:26:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zo

Rabil bi del, ki je med karburatorjem in kolektorjem, niti ne vem kako se mu reče, mogoče tesnilo. Èe  kdo ve kje se da to dobiti, novo ali staro , se priporočam. Sem že malo spraševal po trgovinah, pa jim ni kaj dosti jasno, tako da se bolj nagibam na rabljenega.
Pa še par slik karburatorja.

CEPETKO

Imam popolnoma novo tesnilo ki mi leži če rabiš je pa original to na sliki je za 1.1 z hladnim zaugom.
Citroen - kreative tehnoloži.

zo

Seveda se prav lepo priporočam za ta kos.
Lahko me pokličeš, pa se zmeniva.
Tel. št. 041 432 822

Dihtunga

V sili ga lahko sam narediš iz kartona oz. debelega papirja. Sčisti interne plovce in igle če si že razstavil vse skupaj

dbostjan

zo

Ja karburator je kar v redu spucan, tako da rabim samo to tesnilo.
Cepetko je rekel, da ima eno prav za ta karburator, sedaj se pa ne javlja več.

zo

Poštar

Pozdravljen,

Kit za obnovo uplinjača se dobi, od frme Meat&Doria. Sicer imam Peugeot 205 1.1 GR z enakim   motorjem  kot je v  AX-u, uplinjač SOLEX 32 PBISA 16. Od zgoraj imenovane blagovne znamke ima reperaturni kit oznako S60F, cena pri domačem ponudniku rezervnih delov 17€. Imena ne bi pisal, da ne bo na moj prvi prispevek na forumu, zpadlo  kot reklama.

Vmesnega dela sicer ni v kitu, morda se dobi posebej. Èe ga če vedno nisi dobil, lahko pogledam, imam še en uplinjač na zalogi, morda je vmesnik zraven.

zo

Jaz  rabim samo vmesni del, glede na to, da so druga tesnila v redu. En ponudnik je bil, pa je utihnil, tako da kosa še nimam. Èe ga najdeš se priporočam.

Poštar

Bom jutri preveril in sporočim. Si iz Vrhnike?

zo

Ja, ampak tudi v Ljubljano še kdaj pa kdaj pridem.

Poštar

Žal je rezervni uplinjač brez vmesnika, tako da ti ne morem pomagati.

zo

maxss

Si rešil ali še iščeš del ?

L.p. MN