Led žarnica SHPC 12v/19w

Začel/a torisimo, Februar 14, 2019, 10:27:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

torisimo

Zdravo Citroenovci, na spletu iščem led žarnici za C5 osvetlitev "ovinka" SHPC 12v/19w, pa ju pod to oznako ne najdem..., kakšen nasvet?
 Hvala in lp

alesz

Najbližji približek,če obdržiš staro okovje je G4 pritrditev..........oziroma nekaj v tem stilu.......

Xandrej

To je tudi citroen vedno bil nekaj posebnega koji qurac imaš vse standardne žarnice pa spredal LED pa Xenon pa vse ok pol pa si zmisliš neko sranje od žarnice spet za to ko sveti v kot... Kr nekaj dali bi neko H žarnico noter pa adijo ne pa toto za na vikend posrano neko...

Uros01

Citat od: alesz;252188Najbližji približek,če obdržiš staro okovje je G4 pritrditev..........oziroma nekaj v tem stilu.......

Koliko časa se čaka iz aliexpress? A 1 mesec kot piše a je to bolj tak napisano

Xandrej

Ja tukaj nekje... čisto odvisno... :BigThumbs:

Tu si iz poljske naroči.

dvorjan

Citat od: Uros01;252192Koliko časa se čaka iz aliexpress? A 1 mesec kot piše a je to bolj tak napisano

Tipično od 3 do 5 tednov.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Aha to je tista žarnica, ki stane več kot 20 eur. In to je že problem...

Xandrej

Ne gule ni problem samo sveti za en kurac je spredaj edina žarnica ki sveti rumeno! (led dnevne, xenon glavne) pa še nikam ne paše... :BigThumbs:

alesz

Za šankom vedno poslušam,ta mladi so pa gajstni,kva vse najdejo......ma ne vem če je to res....??????????????????

gule

Pa naj sveti rumeno, če je tako tovarna želela. Včasih so vsi avti v Franciji svetili rumeno, tudi BMW...

Xandrej

gule

Jaz ne bi rad ničesar, no, če že glih siliš sem za Laško vedno, pa Trojanske krofe tudi...

torisimo

Fantje hvala za odgovore, super ste.
Te poljske so najbrž fajn ampak so mi 70€ s poštnino mal drage..., predelovanje, ki ga prikaže francoz v njihovem forumu, mi pa ni vidit enostavno (pa crkuje, se greje, upori...), a spet "rumenčka" ki sta sedaj v žarometih, se strinjam s Xandrejem, sta "poscana".
Ko furam ju ne opazim, ko se žena pripelje domov... pogledam stran... :)