Gretje potniške kabine

Začel/a pohorc, Februar 06, 2019, 10:37:20 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pohorc

Citat od: zakl;252276Meni po 2-3km ko je zunaj okrog 0 že piha toplo, tako da mora bit nekaj...isto se dogaja ali je na avto ali izključim A/C. Preden razdiraš in če imaš na avto poskušaj nastavit smer pihanja samo direktno v voznika in boš videl, če se ti hitro ogreje (običajno če imaš na avto - vsaj pri meni - avto "sam izbira" neke smeri pihanja in se toplota porazgubi in je zato verjetno ne začutiš takoj, v kolikor usmerim pa je zaznati hiter odziv...)

Hah.. tole je,kot sem ugotovil preko vikenda... piha toplo, a se res preveč porazgubi, če je na AUTO. Direkt na eno smer, se občuti, da piha toplo že bolj ali manj takoj.
Prav tako je topli zrak najmočnejši na sredinke zračnike, ki pa so pri meni bili delno priprti zaradi 'pihanja v glavo'.

Vidim, da pa tudi pomaga malo večja nastavljena temperatura in povišana stopnja ventilatorja...

Kot kaže grelec dela....  Je bolj 'user problem' :s

Upam, da ugotovitve pridejo še komu prav :)

Dihtunga

Potem ventilacijo na najnižjo hitrost, zapret stranske lopute pa bo.
saj tisti grelec ne more biti več kot kakih 500W

alesz

Dejansko so v tistem grelcu trije grelci,ki jh vklaplajo trije releji in napajajo tri varovalke.....................tako, da je vredu da se pogleda vsaj varovalke!.