Nove karte 2019-1 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Februar 01, 2019, 08:36:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fliny77

Pozdravljeni,
kako lahko spremenim JEZIK ?

Dr. MadMan

Pod setup imaš. Zdej ne vem v katerem jeziku imaš trenutno.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Excalibur

Ja Prosurfer, se strinjam, tocno tako, ze vska mobitel ima google maps pa zastonj posodobitve. Tako da bom kar tale zip dol potegnil in se poigral! Hvala!!!

danteslavko

Malo sem ze iz tega.... ima kdo kaksna navodila kako updejtati mape?

wishman

Pozdravljeni!
Imam katusa 2015 in mi zahteva pred update map aktivacijski ključ.Tega sem generiral preko java generatorja, ampak ko ga vpišem mi napiše obiščite citroen spletno stran.
Ima kdo kako rešitev?
Lp

Excalibur

@Prosurfer  ali kdorkoli drug, ki ima c5 mkIII.. je tebe vprašalo po DRM ključu? Kako si se lotil zadeve, ko si prenesel tale 5gb zip file?

Kaj pa ostali, ki imate (če kdo ima) c3 picasso 2016 letnik in RT6 navigacijo, kako vam je šla posodobitev in kaj ste naredili glede DRM ključa?

gregorijus

Pozdravljen. Na spletu pošči "mirascript rt6 drm". Klikni prvi link, preberi 3 post.
Lp

Prosurfer

@Excalibur: Uporabil sem te napotke (priloga) po metodi 3 (Java generator) in tako dobil aktivacijski ključ (brez njega ni šlo). Za to ne rabiš Mirascript-a.
Aktivacijski ključ izračunaš z Java generatorjem iz VIN številke in datoteke CCT.DAT.INF
USB ključ mora biti pred kopiranjem datotek formatiran v FAT32, sicer ga avto ne bo zaznal.

Preveri še verzijo FW navigacije - če še nimaš 2.86, jo posodobi.

fluri

John2005

Je že.

John2005

A je kdo že uspešno posodobu NAC na v14. MEni ne uspe. Dobim error

Error za Firmware: Update not compatibile with hardware
Error za Mape: pravi da update ne gre čez

Ima kdo podobne težave?

fluri

Citat od: John2005;257077Je že.

Kje pa ?

fluri

Citat od: John2005;257077Je že.
Kje pa ?

mirkoz

Èe koga zanima

Zadnje stanje glede RDS TMC
V Sloveniji je urejeno vse potrebno za oddajanje javnega in brezplačnega servisa za prometne informacije prek navigacijskih naprav - RDS TMC. Informacije, ki jih objavlja Prometnoinformacijski center, so prek RTV SLO na frekvencah 1. in 2. radijskega programa že v zraku.

Za sprejem informacij na posamezno navigacijsko napravo mora imeti zemljevid, ki ga naprava uporablja, vključene javne slovenske lokacijske tabele.

DARS s podjetjem HERE uspel doseči dogovor, na podlagi katerega je HERE v svoje zemljevide integriral javne TMC lokacijske tabele za Slovenijo. Tabele so vključene v njihov zemljevid Q3 2018.

Èe torej naložite to verzijo zemljevida v vašo navigacijsko napravo, bi morala stvar delovati.

Èe pa ima vaša navigacijska naprava zemljevid od podjetja TomTom, pa to še ni mogoče.

Zato predlagamo, da prek avtomobilskih proizvajalcev, ki uporabljajo te zemljevide, pritisnemo na TomTom, da bo čim prej integriral slovenske lokacijske tabele v svoje zemljevide.

Lokacijske tabele so brezplačno na voljo na //www.promet.si na povezavi: https://www.promet.si/portal/sl/etd.aspx

To sva sestavila z vodjem Brane Nastranom. Naš namen je, da so vozniki čim bolj na čim več načinov obveščeni, o trenutnem stanju na njihovi poti. S tem pripomoremo k čim večji varnosti kot tudi izogibanju zastojem (s tem pa tudi stresu voznikov).

To sporočilo sem poslal tudi na Citroen v Sloveniji.

LP
Mirko Žaren

aljo221

RT6 WipNav+, nova karta 2019-2 TMC ne dela.