Nove karte 2019-1 za RT6 in SMEG

Začel/a SeBcHy, Februar 01, 2019, 08:36:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Potem se pa sprehodi po ostalih korakih. Nekje je zapisan ključ DRM - itak ga izračuna na podlagi št. šasije.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

John2005

Že 5x naredu na 3 različnih browserjih. Zdej grem še na drug računalnik probat.

dvorjan

Mogoce pa imas starejse vozilo, za katerega ni vec predvidena brezplacna posodobitev in moras kodo narociti na servisu?

John2005

dvorjan

Citat od: John2005;252445Avto je star 1 teden.

Potem pa kar na servis pokliči in vprašaj v čemu je trik.

Dr. MadMan

Èe je avto star en teden potem imaš NAC ki ne zahteva kode.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

John2005

Evo ravno to sm zvedu na servisu. Hvala vse m za pomoč.

EdZed

Na linku, ki ga je posredoval John2005 sem si prenesel upadte za firmware in mape za moj avto (Citroen C4 Cactus). Imam pa vprašanje kdaj po nadgradnji map odstranim USB ključ? Za firmware sem našel navodila da napiše da ga odstraniš in se potem resetira, kako pa je to pri mapah?

John2005

Jaz sem naredil točno tako kot pravi ta pdf. Najdeš ga na googlu.

Navodila_za_posodobitev_navigacije_NAC.292579.pdf

Ne vem pa če je tvoja navigacija ista?

EdZed

Ta navodilo je za posodobitev map in tu ni problema, sem jih posodobil in je vse ok. Begalo me predvsem to da je na podlagi vin številke ponudil tudi prenos posodobitve softwera, katerega pa avto gladko zavrne kot nekompatibilnega z njegovim hardwerom. Je pa avto kot sem napisal c4 cactus letnik april 2018 in ima verzijo 30.05.50.42_NAC-r0

EdZed

No tudi ta problem sem rešil tako, da sem ob vstavljenem usb ključu in ob sporočilu da programska oprema ni kompatibilna, šel v sistemski meni, izbral prikaza trenutnega softwera in pritisnil na update. Na moje začudenje je takoj našel posodobitev in jo tudi namestil.

Excalibur

A je kdo posodobil navigacijo na C5 mkIII ?

Prosurfer

Èe misliš karte, potem ja (razen ene, za katero je bojda potrebno več časa za nalaganje).

Excalibur

Karte mislim ja, ker gledam, da so cene kar lepe. Recimo za celo Evropo je 150 eur, samo za SLO je 80 eur, kao narocnina za obdobje treh let pa 180 eur...

Prosurfer

Cene so nesmiselno previsoke za to kaj dobiš, glede na to, da imaš na vsakem telefonu bistveno boljšo in bolj ažurno navigacijo.
Ampak če že imam vgrajeno, pač posodobim, ko je na voljo.