C4 grand picasso 2007 1.6Hdi ne vžge

Začel/a Cunami, Januar 26, 2019, 09:42:35 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Cunami

Se opravičujem, v jezi napisal na telefonu, pa me tipkovnica heca. Sedaj mi avto javlja vse možne napake od airbaga, servota, ročne, gearboxa... lahko dam najviše v 3 prestavo, več ne spusti, avtomatsko menjavanje prestav sploh ne dela... mehankar rekel naj čimprej peljem na servis... da je lahko računalnik in da je zaradi tega skurilo varovalko. Rekel je tudi, da je rabil več kot eno uro, da je povezal z računalnikom.

GSclub

Pri meni je ob istih simptomih bilo krivo skurjeno ohišje ene od varovalk.

andraž

Pelji na enega od dobrih servisov v širši okolici Ljubljane. To bo najcenjša in najhitrejša rešitev.

Bishop

Citat od: andraž;251479Pelji na enega od dobrih servisov v širši okolici Ljubljane. To bo najcenjša in najhitrejša rešitev.
Točno tako. Ne dosti stran iz Kamnika je zelo dober servis Jenko v Praprotni polici:BigThumbs:
KLIK
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

garac

Seveda na servisih so zelo veseli vozil.na katerih so vaški trenirali... predlagam Merlaka Drenov Grič
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

tomaz555

Mehankar je rekel, da naj čim prej peljem na servis. Ta mi je najboljša. To bo Jerovšek vesel, saj z njim si bil zadovoljen.

DejanO

Ženini teti se je enako dogajalo na C3 1.4. Na koncu je lokalni električar Bračič, ki ima Bosch servis v Jurovcih pri Ptuju menjal neko stikalo na štarterju, pred tem pa ji je prej vedno kurilo eno varovalko 20A.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

Najbližje Kamniku je Detr, upam, da ni on predlagal, da pelješ na servis :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Cunami

Pelju v mengeš na citroen servis so odpravil, da ne jevlja vec napake zaracunal 70€ in nj bi blo to to. Nakar se js uswdem u avto probam zalavfat in smo.bli speg na začetku, avto mi ni hotu užgati. Pride njihov mehankar probava in enkrat užge enkrat ne .... baje je štarter za zamenjat še in da je 300€ še to z delom ured

Bishop

Citat od: Cunami;251592Pelju v mengeš na citroen servis so odpravil, da ne jevlja vec napake zaracunal 70€ in nj bi blo to to. Nakar se js uswdem u avto probam zalavfat in smo.bli speg na začetku, avto mi ni hotu užgati. Pride njihov mehankar probava in enkrat užge enkrat ne .... baje je štarter za zamenjat še in da je 300€ še to z delom ured
za štarter sem jaz dal 170€ z delom vret. Tko je men delal, enkrat je zalaufal, enkrat ne. Pri meni je bil robotek.

andraž

Obnovljen štarter je 120 ali 130 pri Jerovšku. Pa pelji na dober servis, da ne bo samo: bomo poskusili še to, pa če še ne bo ok, še to...
Boš zmetal mnogo denarja v prazno.

Bishop

Citat od: andraž;251607Obnovljen štarter je 120 ali 130 pri Jerovšku. Pa pelji na dober servis, da ne bo samo: bomo poskusili še to, pa če še ne bo ok, še to...
Boš zmetal mnogo denarja v prazno.

Se vsekakor strinjam. Je pa res, da meni pri Jerovšku niso znali pomagat. Je bil pač tak primer, ki ga še niso imeli.

Dihtunga

Èe ni dosti obratov, slab akku ali štarter ali kablovje mašina ne bo vžgala. Pri vžiganju glej če se števec obratov kaj premakne, moral bi imeti nekje 300-400rpm da zavergla.