2CVKeža

Začel/a 1960, Januar 04, 2019, 11:26:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

1960

Citat od: antasi;254793ti linki, ki si jih začel objavljat so v redu, samo vidi se pa nič, ker pač nimamo fejsbuka.
boš moral prosit garača ali pa markolina, da ti povečajo prostor .

Sem še preveril , na PC ali na telefon,  neprijavljen na FB se glih tak vidijo linki. Tak, da ni problema. Prosim pa ne, delam za svoj denar že od 16 leta starosti.

garac

Ce ne bi delal sranja bi imel se prvo uporabnisko ime in neomejen dostop kot ga je imel.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

1960

Tak je to pač...

antasi

Vsak dela napake. Celo jaz.
Stopite korak nazaj in poizkusite znova sodelovat v dobro vseh. In vsaj malo tolerance do moderatorjev. Èe izzivaš, moraš pričakovati, da dobiš nazaj. Na citroen forumu naj bi komentirali, grajali in kdaj tudi pohvalili Citroene. Niso najboljši, nikakor pa niso najslabši, da bi hvalili tukaj npr.neke nemške limuzine ali kombije. In nobeden se ni rodil pameten, vsi pa umremo bolj ali manj butasti. In velik del življenja nas vozijo Citroeni, zato jih vsaj malo spoštujmo tukaj. Pravijo, da imajo dušo. Za nemške to nobeden nikoli ne reče.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

To si pa zelo lepo napisal.

garac

Sem prebral tvoj roman Kežmah, sam si si zakuhal, priznaj si in ne spet krivde prenasat na druge.

VEDNO SMO TI ŽELELI DOBRO, a ti si vzel za slabo, ti nisi srečen, če nisi žrtev. Vedno smo te hvalili, da si mojster pločevine, imaš znanje, a tvoja osebnost, ta je pa...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

1960

Lej, napisal, objavil , da prebereš in spremenil nazaj v kratek odgovor. Èe si si vzel čas in nisi zastopil je pač tvoj problem. Sem pa na kratko objavil , ker pač to ni več pomembno. Èe sem kaj kriv je samo to , da sem še vedno isti kot sem bil takrat ko sem pred 29 leti prvega Spačka kupil. Se ne spreminjam kakor veter piha. Ja, verjamem da je pa to moteče. Sem pa - bil sem kolerik (v družini je to...). S starostjo sem se skuliral in se ne obremenjujem več s takimi malenkostmi, verbalnimi napadi po tikovnicah raznih... ah ne bom , da se ne zaštrikam hehehe

"vedno smo ti želeli dobro" si  napisal... Ja ravno to je to. Tu je prišlo do kratkega stika. Èe ne zastopi negdo, da drugi nekaj dela in od tega živi pa ga ravno zato ker ta, ki dela nima druge opcije za preživetje, izkoristi in kot rečemo "zašraufa" ... ja, potem meni to ne izgleda , da mi kdo hoče dobro, ampak da me hoče iskoristit in ga ne briga za moje dobro... v tisti smeri v kateri sem ranljiv.

Ma veš Gaši, to je vse skupaj stara , pozabljena zgodba.

Atnasija pa moti, da se midva z "onim Oplotnčanom" hehe...  neki zezama okol starih gar Jumpyev... Ja, sva "privatnka" pa imava avte za delo . jaz sem čist zadovoljen z mojim Citroenom... zdaj , ko sem ga skužu in popravu mi služi 100 na uro (140 če sn pošten). In ga zaradi prostornosti enostavno nebi zamenjal za kaj drugega. Imel sem večji kombi pa mi je bil za moje potrebe prevelik (MB100). Bi vzel Jumperja ampak ne. Ne zato ker bi bil slab ali kar koli, enostavno mi je prevelik. Da imam veselje do MB307D je pa čist moja stvar. Lovro ima tudi Mečko pa ga noben ne kleveta ali dol zabija ali mu kaj slabega piše... Merila ?

No vglavnem. Vse skupaj je en hec. Lubi moji ludi, petek je, 7 zvečer. Počasi končujem delovni teden. V Citroenih A serije od 7 zjutraj do 19 - 20 ure zvečer...

Sem bil pa povabljen na Kubed danes, da pridem, od strani ljudi, ki so mi blizu in vedo kaj delam in kdo sem. Pa je žal v vodo padlo. Tak je ko si privatnik... Ni to , da koje konc šihta greš pa t ene briga. Zjutraj ob sedmih klic, pridem danes...jbg, pa sem moral bit v delavnici da uštimam nenapovedanga Spačka...

Èe bi bil tak za kakega me imajo bi reku... :)

Ja no... lep vikend želim.

1960

Ajde, če je Garač prečital, pa da se ve o čem govori... vračam post, ki sem ga napisal po res dobri malici danes ... Gostilna Mamamija v Konjicah https://www.facebook.com/RestavracijaMammaMia/ , priporočam, ful majo dobro za jest :) .. pa še, to so oni ki so mi naredili tablo za na steno delavnice in nalepke ter ostalo mi tiskajo. Ful so OK :) http://www.grafoplast.si/kontakt.html

Ma Gaši, nisem delal s***a. Zavzel sem se za svoja prepričanja in spačkarski način življenja, kot sem ga bil vajen do takrat. Žal me je čas takrat povozil, sam pa nisem pravočasno to ugotovil in sem rabil neko obdobje zase , da sem se privadil "kapitalizmu, demokraciji in... " kar je še tega v današnjem času. Zdaj me ne boli več prepucavanje in pod*******e na spletu in predvsem ne v živo. Vsak ima svoj biznis, eni privat, eni klubsko, drugi službeno. Ne bom rekel , da mi ni bila narejena škoda na klubski, forumski osnovi, velik neresnic in podtikanj je bilo izrečenih na moj račun. Kar je izrečeno se pozabi, kar je bilo pa napisano je ostalo. ampak, kdor je res imel kdaj stik z menoj in mojim delom vidi, da je veliko laži na moj račun izrečenih, kdor me ni nikoli srečal pa verjame zapisanemu na forumu-ih v letih nazaj. Jaz še vedno ostajam trdno z mojim prepričanjem, za mojimi izrečenimi besedami in kar sem napisal v letih nazaj. Tisti, ki pa so me in me še obrekujejo pa se delajo mutave ali pa brišejo in spreminjajo svoje prispevke.

Jaz sem še vedno isti kot sem bil leta 90 ko sem spaka kupil. Od "kraha " na forumu dalje pred leti pa sem postal "izobčenec" za katerega se ne sme vedet. Boh ne daj. Ma, ko je treba kakšen podatek dat potem me sam predsednik kliče ali mi piše na FB. Èeprav nisem član kluba mi pošiljajo položnice za članarino. Èeprav sem pred dvemi leti "pomotoma "plačal članarino v klubu CKS sem vseeno blokiran na FB strani kluba. Celo tako daleč, da je moj You Tube kanal na FB strani CKS blokiran. In kljub temu mi voditelji pišejo in kličejo pa sprašujejo za razne informacije.

Aha, se pravi... o meni se ne sme vedeti nič, imeli bi pa od mene, ... od članarine do drugih stvari.

Ma sej nevem zakaj sem se vrnil sem. No ja... provociranje. Reče Gaši , da nima nič proti potem pa jaz naredim tole temo. Ampak, a mislite ,da imam voljo vsak dan gledat kak raja jamra o urejah pa kak se radio naštima ? Niti ne... delo na starih citroenih in izdelava novih kosov pa tule malokoga zanima. Jamranja vsepovprek je pa za vlko žlico. Pol pa malo podje***nja in tak gre karavana dalje.

Kar se tiče slik... Na CFS sem že 12 let in ,ne bom štel kolk je mojih slik, objav imam 4.480 in niti enkrat v teh letih ni bil problem z količino slik in nisem dožživel niti enega negativnega odziva na moje objave. Pa ... več je bilo članov CFS pri meni v teh letih osebno kot članov CKS in uporabnikov tega foruma skupaj.

Še o slikah... Kot izgleda je platforma na kateri je ta forum izredno zastarela. Na CFS lahko daš link na FB sliko in se vidi sama slika v prispevku tudi, če kdor ni prijavljen na FB. Sicer nisem tolko računalniško razgledan ampak je tale forum zelo omejen glede nalaganja slik. Tudi, če bi rad nek prispevek napisal od slike do slike to tule ne gre. Vedno je prispevek, spodaj pa cela riža slik, ki zajame prevelik prostor na platformi, istočasno je pa prispevek nepregleden.

No tolk... Sezona lova na moje delo in na mene osebno je bila odprta že 6 let nazaj, še vedno je. Strelajte kolk vam je želja heheh

Aja... svet v katerem živimo in delamo je vedno bolj krut. Svet Citroena je še bolj neizprosen, kot si lahko zamisliš. Ravno kakšen mesec nazaj sem ugotovil, da nisem več edini, ,ki izdeluje pragove za Dijano. Ja, no... to, da se je pri nas zadnjih 3-4 leta vsake toliko časa pojavil kdo, ki je poceni kak prag zapigal ne štejem. No, pojavili so se pragovi v trgovinah za pol cene mojih. OK, ni problema. pa gledam, gledam slike, obračam tak ali drugače... pa vidim, da so to moji pragovi. Pa vseeno , ne niso. So samo narejeni po istem prinipu kot moji. Èaki malo... pa gledam malo bolj... Jebemti, isti so, sam nisem jih jaz delal. Pa še bolj pogledam ... ma ja , nega lomit... pa še narobe so skup sestavljeni !

No, kaj naj rečem kot... najprej sem bil jezen na bando kapitalistično in ekonomistično in... Pol sem se pa umiril. Konc koncev, jebi ga. Kdo je zdaj butl spadu ? Jaz, ki sem te pragove s svinčnikom, papirjem in ročnimi stroji razvijal zadnjih 20 let (in jih ogromno prodal in živel od njih) , jih pripravil do zadnje faze v lanskem letu , od te faze dalje je predvidena ali nadgradnja ali popolnoma nov izdelek po originalu ? Ali firma, ki ima za seboj 2000 delavcev (si misliš kk je to velik obrat?), inženerjev, mašin, CNC, laser, 3D laser,...

... In butli, gredo kopirat moj izdelek, pa še narobe naredijo... Seveda, kompleten trg Dijaninih pragov imam jaz, zdaj imajo oni. Ampak... samo z nizko ceno. In igrajo na noto, da ljudje vedo da je 2CVKeža Dijanin prag odličen, ... zdaj je pa še poceni. Ljudje poznajo moje izdelke in vedo za mojo kvaliteto, zdaj bodo kupovali mislič da je to moje, bo pa ceneje... bo pa razočaranje in krivda bo šla na mene.

Ce la vie... Vse to sem že doživel pred leti... "čuj avto rjavi!!! Ja, to nismo mi krivi, to je Keža delal" ... pa čeprav nisem imel nič s tem.

Ja, ok... Z malice sn. Tollk je bil dober pasulj , da nisem mogel takoj začet delat. Bi lahk bil tiho . Mi nič ne manjka. trenutno finiširam tri Spačke naenkrat v komplet obnovi, začenjam kleparijo na Dijani, komplet obnova, zadaj je Furgon 1961 za katerega še moram nekaj pleha izdelat in se začne restavriranje, pa še en furgon iz 75 leta. Pride še en furgon 4x4 iz Berlina na obnovo, pa DAK v generalno, pa novega Gerija se menimo da bom izdelal. Še dva redka avta A serije prideta (pa o njih ne smem govort), servisi so za sproti skoraj vsak drugi dan, rezevne dele nabavljam tedensko, moje izdelke pa tudi naročajo pridno in nove kose rišemo s partnerji vsak dan po par ur.

A res rabim, da me takle dr***e in se prepucavate okol mene ? Raje, prečitajte kaj pišem in kakšno sliko poglejte, in oglaste se kaj na kakšen kafe in čvek...

1960

Še enkrat. lep vikend  želim pa da se peljete okoli s svojimi Citroeni, dol na Kubedu je žur :)

1960

Spaček je šou, delavnica je pospravljena mi smo pa se tud fajn meli teden dni  na rivijeri :BigThumbs:

garac

Spacku se je zvil blatnik...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

zlomjo

1960

Kaj se je zgodilo ?

MSrougeZX

to se uredi brez barve in kita
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Japajade, tole bo treba varit
[SIGPIC][/SIGPIC]